Organiseer je foto's en video's met de Synology DS415play

Redactie DIGIFO... 1530 0
Nu de vakantieperiode ten einde loopt, heb je waarschijnlijk een flinke verzameling vakantiefoto's. Waar laat je die? De Synology DS415play is specifiek gericht op het veilig opslaan en moeiteloos beschikbaar stellen van jouw foto's, video's en muziek.

Advertorial

Dankzij de alom geprezen DiskStation Manager (DSM)-software kun je je volledige mediabibliotheek overzichtelijk op de razendsnelle nas zetten. Je bestanden staan daar niet alleen veiliger dan op je computer, maar zijn ook overal en altijd te bewonderen, te delen en te bewerken. Dat maakt het nagenieten van je vakantiefoto's en -video's nog aangenamer.

Synology DS415playEenvoudige installatie

Het installeren van een apparaat op je netwerk klinkt misschien als een enorme onderneming. Precies daarom heeft Synology gezorgd dat haar apparaten juist erg gemakkelijk te installeren zijn. Je sluit de DS415play simpelweg aan op het stroomnet en je router en je bent al bijna klaar. Door met je browser te navigeren naar find.synology.com kom je automatisch bij de nas uit, die je vervolgens stapsgewijs kunt instellen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over IP-adressen, poorten of internetprotocollen. Binnen een kwartier draait de DS415play als een zonnetje en kun je aan de slag met de gebruiksvriendelijke DSM-software.

DiskStation Manager 5.2

DiskStation Manager is het populaire besturingssysteem van Synology. Deze software maakt het beheren van je nas een koud kunstje. Door middel van een prettige grafische interface regel je alles, van gebruikersaccounts tot het downloaden en installeren van pakketten voor extra functionaliteiten. DSM is snel, stabiel en overzichtelijk en wordt dus niet voor niets regelmatig bekroond als een van de beste besturingssysteem voor nas-systemen.

Photo Station

Als fotograaf is een centrale opslagplek voor al je foto's onmisbaar. Kom je thuis van vakantie met een hele berg vakantiefoto's en wil je niet vastzitten aan opslaglimieten en derde partijen, dan is Photo Station de ideale oplossing. Uploaden gaat gemakkelijk en snel. Vervolgens heb je toegang tot een prettige interface om je foto's te bewonderen. Je kunt foto's ook voorzien van informatie zoals locatie en wie er op de foto staat. Bovendien worden al je foto's overzichtelijk opgeslagen door de slimme albumstructuur. Met de DS Photo-app bekijk en bewerk je je foto's vanaf smartphone of tablet, waar je maar wilt. Om ook vrienden en familie te laten zien waar je bent geweest, is Photo Station bovendien voorzien van uitgebreide mogelijkheden om je foto's te delen per e-mail of sociale media, zoals Facebook, Google+ en Twitter.

Photo Station

Video Station

Als je naast foto's ook video's maakt, biedt Video Station tal van mogelijkheden om je materiaal op te slaan en af te spelen. Door slim gebruik van filters blijft je filmcollectie overzichtelijk en vind je alles zo weer terug. Geen gedoe met ondoorgrondelijke bestandsnamen en een ingewikkelde mappenstructuur, de DS415play neemt je alles uit handen. Daarnaast is de nas in staat om full-hd-content te streamen naar je computer, externe mediaspeler, smart tv en mobiele apparaten. Om je avonturen te delen levert Video Station kant en klare links af, zodat anderen niet hoeven in te loggen om je films te bekijken.

Synology Video Station

Kenmerken

  • Veilige opslag voor al je foto's en video's
  • Altijd en overal toegang tot je bestanden
  • Maximaal vier harde schijven
  • Eenvoudige installatie
  • Makkelijk delen

Info: www.synology.nl | Adviesprijs € 441,65

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie