Aftellen richting Urban Photo Race Rotterdam

Opwarmertje richting Urban Photo Race Rotterdam

Remco Stunnenberg 640 0
Zaterdag 21 april was het zover. Die avond ging een lang gekoesterde wens in vervulling, de Urban Photo Race Amsterdam Night Edition. Komend weekeinde, zaterdag 12 mei, staat de dageditie van de Urban Photo Race in Rotterdam op de agenda.

De start van de primeur in Amsterdam was bij de Tolhuistuin, een prachtige locatie met terras aan het IJ. Het was weliswaar een nachtsessie, maar toen om 18 uur werd gestart, scheen de zon nog volop. Het gouden en het blauwe uurtje lagen nog in het verschiet... De 53 deelnemers aan deze nieuwe uitdaging, gingen aan de slag met drie thema's: 'Gezellig', 'In the spotlight' en 'Dreamer'.

Het was prachtig om te zien hoe betrokken alle deelnemers waren en hoe serieus zij hun taak namen om nachtelijk Amsterdam vast te leggen. Het was kortom een mooie en geslaagde avond. En nu op naar de dagedities van de Urban Photo Race in Londen, Amsterdam en Rotterdam. Die laatste staat aanstaande zaterdag op de agenda.

Ben jij aanstaande zaterdag van de partij in Rotterdam? Tijdens deze editie maak je kans op een prachtig objectief van Sigma, de 24/70mm f2.8 DG OS HSM Art. Daarover later deze week meer.

Fotofestival aan de Maas

De Stichting Urban Photo Race staat dit jaar op het Fotofestival aan de Maas van 10 tot en met 13 mei 2018. Net als alle deelnemers heeft Urban Photo Race tijdens dit festival een eigen container om fotopanelen te exposeren.

Mediapartner

DIGIFOTO Pro is media partner van dit evenement.

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco