De meest innovatieve en toonaangevende smartphonemerken ter wereld: de OPPO A91

Oppo A91: betaalbare krachtpatser

Redactie DIGIFOTO Pro 1404
De nieuwe Oppo A91 is uitgerust met een 48 MP Ultra Wide Angle Macro Quadcam, en combineert een professionele fotografie-ervaring en strak design met een aantrekkelijk prijskaartje.

De OPPO A91 weegt maar 172 gram en is met een breedte van slechts 7,9 mm ook superslank met een beeldverhouding van 20:9. Het toestel ligt daarnaast comfortabel in de hand en oogt premium.

oppo

Slimme camera’s

De OPPO A91 beschikt over vier camera's, waaronder een 48 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoeklens, een 2 MP monolens en 2 MP portretlens. Met behulp van de 4-in-1 pixelcombinatietechnologie levert het toestel een ultrahoge resolutie en lichtgevoeligheid, zodat je zowel overdag als ‘s nachts de mooiste details kunt vastleggen. Met de Ultra Wide Angle Macro Lens maak je in een handomdraai de meest professionele foto’s. Bovendien maakt de OPPO A91 gebruik van slimme AI beautification, die zowel op de camera aan de voorkant als op de camera aan de achterkant wordt ondersteund en foto’s op 137 gezichtsgegevenspunten verbeterd. Hierdoor maak je de meest natuurlijke en kwalitatieve portretten en in een groepsfoto is het mogelijk om maximaal 4 personen te bewerken.

oppo

Shake it off: steady video’s met de OPPO A91

De OPPO A91 is daarnaast uitgerust met Electronic Image Stabilization (EIS) en een interne gyroscoop wat ervoor zorgt dat je met het toestel zonder problemen loepzuivere Anti-Shake Video’s kunt schieten, zelfs onder de meest shaky omstandigheden.

Supersnel ontgrendelen

De OPPO A91 beschikt verder over In-Display Fingerprint 3.0 waardoor je nog sneller en veiliger je toestel kunt ontgrendelen. Met de lichtgevoelige vingerafdruksensor open je de telefoon in slechts 0,32 seconden en worden echte vingers naadloos onderscheiden van niet-geautoriseerde vingerafdrukken voor optimale beveiliging van de telefoon.

oppo

Prijzen en verkrijgbaarheid

Bij OPPO staat de gebruiker altijd centraal. De nieuwe en betaalbare OPPO A91 is een sterk voorbeeld van OPPO's missie om geavanceerde technologieën bereikbaar te maken in het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen wereldwijd. De OPPO A91 met 8GB + 128GB high-speed opslagcapaciteit is per direct voor € 299 te bestellen,  in de kleuren Lightening Black en Blazing Blue.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie