Blijf altijd bereikbaar met het juiste telefoon abonnement voor freelance fotografen

Christel de Wolff 3509
Als freelance fotograaf moet je altijd bereikbaar zijn. Een potentiële klant missen omdat je de telefoon niet opnam kan echt niet. Een goed en betrouwbaar telefoon abonnement is voor jou een must.

Als freelance fotograaf heb je te maken met veel concurrentie in jouw vakgebied en kan het soms lastig zijn om aan genoeg freelance fotografieklussen te komen. Het kunnen opnemen van je telefoon en niet gestoord worden door technische problemen is dan natuurlijk een pré. Daarnaast is de smartphone tegenwoordig veel meer dan een communicatiemiddel. We zeggen vaak: de beste camera is die je bij je hebt, en in veel gevallen is dat dus je mobiele telefoon. Vandaar dat het loont om de technische ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie nauwlettend in de gaten te houden en over voldoende mobiele data te beschikken om overal en altijd foto’s te kunnen versturen en ontvangen.

We gaan er voor het gemak even vanuit dat je al een telefoon met abonnement hebt, maar net zoals we momenteel in ieder radioreclameblok worden herinnerd aan het aanpassen van onze zorgverzekering loont het vaak ook om kritisch te kijken naar je huidige telefoon abonnement.
telefoon abonnement

Verlengen of overstappen

Als je telefoon abonnement binnenkort afloopt, krijg je de mogelijkheid om te verlengen. Meestal krijg je een leuke aanbieding van je huidige provider, maar vaak genoeg zien we dat de concurrent een nóg voordeliger aanbod doet. Misschien wel met een leuk welkomstgeschenk: denk aan een noisecancelling koptelefoon of Apple Airpods om ongestoord te kunnen werken aan je nieuwste meesterwerk. De welkomstgeschenk zijn natuurlijk extra aantrekkelijk tijdens de feestdagen. Daarom loont het in sommige gevallen zelfs om nog tijdens je abonnementsperiode over te stappen.

Telefoon abonnement of los toestel met grandioze camera

Of je nu de nieuwste iPhone 11 wil of tevreden bent met je huidige toestel, het loont absoluut om onderzoek te doen naar het voordeligste telefoon abonnement dat past bij jou als ondernemer én als fotograaf. Dit kan immers ook een Sim Only zijn. Liever niet vastzitten aan een telefoon abonnement, maar wel mee doen met de nieuwste technieken met betrekking tot bijvoorbeeld Deep Fusion en andere trends in de wereld van de mobiele fotografie? Kies dan voor een los toestel waarmee je goed voor de dag kunt komen bij je klanten, je mail in de gaten kan houden én waarmee je zelf de mooiste kiekjes kan schieten. Adobe bracht onlangs een grote update uit voor Photoshop op tablet en mobiel, waardoor je nu wel heel gemakkelijk je foto’s snel kunt bewerken terwijl je onderweg bent.

Snel telefoon abonnement vergelijken

Je spendeert natuurlijk liever je tijd aan fotografie of aan het samenzijn met je familie in deze donkere, maar feestelijke dagen. Gelukkig hoeft onderzoek doen naar het beste telefoon abonnement niet lang te duren. Deze website zet de beste aanbiedingen van telefoon abonnementen, losse toestellen en Sim Only-aanbiedingen netjes voor je op een rij. Met een paar simpele klikken kies je het product dat het beste bij je past. Dit bespaart je veel tijd bij het zoeken én veel geld bij het kiezen.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel