Een hart onder de riem

Opkikker voor CHIP Foto magazine-lezers & abonnees

Redactie 3006 1
Vandaag kregen we verdrietig nieuws te horen: CHIP Foto magazine is er niet meer. Voor alle CHIP Foto magazine-lezers & abonnees die nu in een zwart (fotografie) gat dreigen te vallen omdat ze niet meer op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de fotografiewereld komen wij met een fijne opkikker.

Om onze vrienden van F&L – CHIP Foto magazine - een hart onder de riem te steken en om de abonnees & lezers van CHIP Foto magazine tegemoet te komen maken wij een digitale DIGIFOTO Award editie 2017: Een koopgids en award overzicht van heel 2017. Helemaal gratis. Vul hier je gegevens in en ontvang 'm helemaal gratis.

Daarnaast bieden we jullie 25% extra korting bij een abonnement op digifoto Starter of DIGIFOTO Pro. Volg de links, vul daar bij kortingscode CHIP in en wij doen de rest. Hopelijk verzacht dit een beetje de pijn.Chip Foto magazine

Lees ook: DIGIFOTO Pro of digifoto Starter – welke past bij jou?
Lees ook: Vaarwel collega's - CHIP Foto magazine is failliet

CHIP Foto magazine

CHIP Foto magazine was een fotografietijdschrift dat zich richtte op iedereen die zich graag met fotografie bezighield, van enthousiaste beginnelingen tot gepassioneerde professionals. F&L Publishing Group, het bedrijf achter CHIP Foto magazine, verkeerde al enige tijd in zwaar water en is afgelopen vrijdag officieel failliet verklaard.

Wil je continu up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen op fotografiegebied, kijk dan regelmatig op de websites van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van ron A.B.

Het blad Chip Foto Magazine gaat gewoon door, met een nieuwe eigenaar maar zo te zien met dezelfde kwaliteit... Ik ben heel tevreden met mijn januari nummer.