Openingsavond expositie Shapes of Light op 20 september in Vondelpark

Redactie DIGIFOTO Pro 1020
De expositie Shapes of Light van NiSi- en Zeiss-ambassadeur Martijn Kort wordt op 20 september geopend in het MediaCafé van het Vondelpark. Tijdens deze expositie is een collectie te zien van het fine art werk van de fotograaf. De expositie is te zien tot en met 9 oktober.

Expositie

Het is voor Martijn de eerste keer dat hij zijn beelden op deze wijze laat zien. Om de expositie feestelijk te openen nodigt hij iedereen uit om van 17.00 tot 21.00 uur in het Vondelpark aanwezig te zijn. Hij laat de expositie dan, onder het genot van een drankje, van start gaan. Uiteraard zijn wij van de partij. Kom je ook? 

shapes of light martijn kort

Martijn Kort

Het MediaCafé zit, als je de trap op loopt, aan de linkerkant. Alle overige informatie vind je op martijnkort-photography.com.

Wij hadden recent een interview met Martijn. Dit interview verschijnt in DIGIFOTO Pro 5.2018. Wil jij deze uitgave thuis op je deurmat hebben? Neem dan nu een abonnement en ontvang deze en vijf andere edities voor slechts €29,75. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Lees ook: Geef je beelden extra kracht door gebruik van filters

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie