Open Dag Fotoacademie zaterdag 27 augustus 2016

Open Dag Fotoacademie zaterdag 27 augustus 2016

Redactie DIGIFO... 1650 0
Wil je dit najaar starten met een opleiding aan de Fotoacademie? Of wil je allereerst kennismaken en weten hoe wij jouw passie voor fotografie kunnen voeden? Kom dan zeker een bezoek brengen aan de Open Dag op zaterdag 27 augustus van 13:00 tot 16:30 uur.

Zoals altijd hebben wij een gevarieerd programma samengesteld. Zo kun je onder andere een proefles volgen, je portfolio laten beoordelen of live een fotoshoot bekijken. Ook zijn er deze dag ontzettend veel docenten, mentoren, alumni en studenten van alle jaren aanwezig om ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

Fotografie Dingena Mol (topfotograaf en alumna Fotoacademie)

Alumni

Enkele hoogtepunten tijdens de Open Dag: Mike Roelofs (topfotograaf en alumnus) zal een lezing geven, Zilveren Camera Winnares Dingena Mol zal samen met Leander Varekamp in gesprek gaan over documentaire fotografie en er zal een BN’er shoot plaatsvinden. 

Fotografie Mike Roelofs (topfotograaf en alumnus Fotoacademie)

Bekijk hier het uitgebreide programma.

Aanmelden

Wil je graag de Open Dag bezoeken? Je bent van harte welkom. We vragen je om je vooraf aan te melden zodat je zeker bent van toegang.

>> Aanmelden Open Dag

Via Facebook houden we je graag op de hoogte over de Open Dag.

Inschrijven

Goed om te weten. Inschrijven voor een opleiding aan de Fotoacademie voor dit najaar kan tot 12 september 2016. Je hebt dus nog alle tijd om na je bezoek aan de Open Dag een beslissing te maken. 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie