Open dag bij de Fotoacademie op 30 mei 2015

Redactie DIGIFO... 1365 0
Heb je de ambitie om meer te doen met fotografie en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Op zaterdag 30 mei organiseert de Fotoacademie een open dag, zodat je de sfeer kunt proeven en kennis kunt maken met docenten en (oud)studenten.

Ben je benieuwd of de Fotoacademie iets voor jou is? Breng dan eens een bezoek aan een open dag van de fotografieopleiding van Nederland. Op diverse zaterdagen opent de Fotoacademie haar deuren voor geïnteresseerden, 30 mei is de eerstvolgende gelegenheid.

Tijdens de open dag kun je de sfeer proeven, kennis maken met topfotografen, docenten en (oud)studenten. Ook kun je introductielessen volgen en je portfolio laten beoordelen. Wil je weten hoe zo'n dag er uit ziet? Bekijk dan hier een verslag van de open dag van 28 maart.

Aanmelden

Toegang tot de open dag is gratis, maar je kunt je vooraf aanmelden, zodat het programma op basis van het aantal aanmeldingen kan worden afgestemd. In aanloop naar de open dag wordt het programma bijgewerkt en onder andere via Facebook bekendgemaakt.

Details Open Dag Fotoacademie

  • Wanneer: Zaterdag 30 mei 2015
  • Tijdsduur: van 13:00 tot 16:30 uur
  • Entree: Gratis, graag vooraf aanmelden
  • Locatie: Sarphatistraat 35, Amsterdam

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie