Zaterdag 22 augustus Open Dag bij de Fotoacademie

Redactie DIGIFO... 1992 0
Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een succesvolle carrière als fotograaf? Kom dan zeker een bezoek brengen aan onze Open Dag op zaterdag 22 augustus! Altijd al nieuwsgierig geweest of de Fotoacademie iets voor jou is? Je bent van harte welkom! In september starten onze opleidingen.

Advertorial

Ben je benieuwd of de Fotoacademie iets voor jou is? Breng dan eens een bezoek aan een Open Dag van de fotografieopleiding van Nederland. Op diverse zaterdagen opent de Fotoacademie haar deuren voor geïnteresseerden, 22 augustus is de eerstvolgende gelegenheid.

Het programma van 22 augustus

Proef de sfeer van onze academie, maak kennis met topfotografen, docenten en studenten. Tevens organiseren we spetterende studiolessen en kun je zelf ook actief bezig zijn met fotograferen.

Ontdek hoe een grootste LIVE fotoshoot eraan toe gaat met als thema Circus. Of maak kennis met Jenny Boot. Zij geeft een lezing over haar periode bij de Fotoacademie en het succes wat ze momenteel bezit. Daarnaast is er werk te bezichtigen van zowel eerstejaarsstudenten als eindexamenstudenten. En natuurlijk kun je jouw portfolio laten beoordelen door onze ervaren docenten.

Benieuwd naar de rest van het programma? Bekijk hier het Open Dag Programma.

Aanmelden

We willen je vragen om je vooraf aan te melden via ons aanmeldformulier, zodat het programma op basis van het aantal aanmeldingen kan worden afgestemd. In aanloop naar de Open Dag wordt het programma bijgewerkt en onder andere via Facebook bekendgemaakt. Ben jij erbij?

Details Open Dag Fotoacademie

  • Wanneer: Zaterdag 22 augustus 2015
  • Tijdsduur: van 13:00 tot 16:30 uur
  • Entree: Gratis > Graag vooraf aanmelden
  • Locatie: Sarphatistraat 35, Amsterdam

Fotoacademie - Open Dag

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie