Open Dag 3D-fotografie op 27 september 2014

Redactie DIGIFO... 923 0
Op de Open Dag 2014 van de NVvS (Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie) op zaterdag 27 september 2014 kan iedereen kennismaken met de fascinerende wereld van stereofotografie en andere 3d-beeldtechnieken. De open dag vindt plaats in zalencentrum 't Visnet in Huizen.

Persbericht:

De dag begint om 10.30 uur en eindigt om 15.45 uur. De zaal is open vanaf 9.45 uur. Tijdens de open dag zijn er vijf 3d-projecties van elk een half uur waarin allerlei digitale 3d-beelden worden getoond.

Tussen de projecties is het buffet geopend voor koffie, thee, drankjes, soep, broodjes, etc. Gedurende de dag brengen ontwikkelaars en handelaren op de informatie- en productenmarkt buiten de projectieruimte, hun materialen op het gebied van 3d-fotografie en andere 3d-beeldtechnieken onder de aandacht. Diverse 3d-producten zijn er te bewonderen en worden tevens te koop aangeboden voor aantrekkelijke prijzen.

De toegang tot de open dag is voor leden en niet-leden gratis. Belangstellenden kunnen zich desgewenst ter plaatse aanmelden voor het lidmaatschap van de NVvS. De vereniging heeft dan voor geïnteresseerden een speciale aanbieding om lid te worden.

Op de verenigingswebsite www.stereofotografie.nl is meer informatie over de NVvS en 3D-fotografie te vinden.

Locatie: Zalencentrum 't Visnet in Huizen (adres: De Ruyterstraat 7, 1271 SR Huizen)

NVVS

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie