Op reis vanuit je woonkamer met de DIGIFOTO Travel Special

Christel de Wolff 208 0
We zitten massaal thuis en moeten er maar het beste van maken. Naar buiten kunnen we nog wel, maar het is wachten op het moment waarop de maatregelen worden aangescherpt. Straatfotografen zitten binnen en reisfotografen kunnen al helemaal geen kant meer op. Geboekte vakanties en fotoreizen gaan niet door… met de DIGIFOTO Travel special geven wij je het ultieme vakantiegevoel en een trip om nooit te vergeten.

DIGIFOTO Travel, terug van weggeweest

In deze, nieuwe, geüpdatete online Travel special van DIGIFOTO nemen we je mee op reis door middel van prachtige foto’s en inspirerende interviews. Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan materiaal. Reis de ene bladzijde naar Chili, sla om en je bevindt je op Antarctica. Ontmoet volkeren in landen hier ver vandaan of maak kennis met de jongeren in de Amsterdamse Bijlmer. Kortom, de digitale DIGIFOTO Travel editie houdt voorlopig wel even zoet dankzij de inspirerende verhalen en dito foto’s van Jimmy Nelson tot Ruben Smit en Bob Luijks.

Nog veel meer inspiratie

In de DIGIFOTO Travel special hebben we de mooiste verhalen van de afgelopen jaren DIGIFOTO Pro en digifoto Starter verzameld. Maar dat is natuurlijk niet alles.  We gaan gewoon door met mooie verhalen optekenen in magazinevorm. Sterker nog, DIGIFOTO Pro 1.2020 ligt NU in onze digitale winkel! Voor deze editie zoeken we het óók in de travelhoek. We hebben een prachtig interview met Canon-ambassadeur en reisfotograaf Pie Aerts voor je klaar staan. En voor wie al dat reizen te ver van het bed is, hebben we ook een gewaagd katern in het leven geroepen:  alles wat je al eens wilde zien en lezen over boudoir- en erotiekfotografie. Niet helemaal ‘safe for work’, maar omdat we nu toch allemaal thuis zitten….

DIGIFOTO Pro 1.2020, gemakkelijk thuisbezorgd!

Een groot voordeel van het bestellen via de webshop is dat onze magazines netjes tot in je brievenbus bezorgd worden. Je hoeft er dus niet voor naar buiten!  Bestel hier de meest recente DIGIFOTO Pro en laat je verrassen door de actuele, spannende verhalen, de leerzame tutorials en natuurlijk reviews van de nieuwste apparatuur en accessoires.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel