DIGIFOTO Pro Awards 2018

Christel de Wolff 487 0
Het zoeken naar de beste gear kan soms best een uitdaging zijn. Want welke camera is het beste voor jouw soort fotografie? En met welk objectief breng je je onderwerp het beste in beeld? Om je te helpen hebben we alle awards die we dit jaar hebben uitgereikt bij elkaar gevoegd.

Als fotograaf wil je werken met goede en recente apparatuur en natuurlijk ben je altijd op zoek naar de ultieme camera, de mooiste objectieven en de handigste accessoires. Die zoektocht blijkt vaak lastig door de grote hoeveelheid nieuwe gear die jaarlijks verschijnt. Waar doe je goed aan?

Om je een handje te helpen hebben we alle awards die we dit jaar hebben uitgereikt bij elkaar gevoegd. Zo weet je wat er speelt en kun je een goede en passende keuze maken.

Je kunt de beste camera’s, objectieven en accessoires hier vinden.

DIGIFOTO Pro 6.2018

Binnenkort verschijnt DIGIFOTO Pro 6.2018, hierin blikken we uitgebreid terug op alle awards. Natuurlijk is er in nummer zes van dit jaar ook ruimte voor nieuwe reviews, deze staan nog niet online. Benieuwd? je haalt DIGIFOTO Pro 6.2018 in huis voor maar € 5.95.  Klik hier!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel