Alles voor een flitsend feest

Op de dansvloer met de Profoto A1

Redactie DIGIFO... 1261 0
Een paar maanden terug introduceerde Profoto de A1, een nieuwe raportageflitser die een ware revolutie belooft te zijn. Erika en Lanny Mann, samen 'Two Mann', mochten er al mee aan de slag en maakte daar deze video over.

Huwelijksfotografen moeten van alle markten thuis zijn: ze moeten mooie portretten kunnen maken, de echte en emotionele momenten vastleggen en het eindfeest documenteren. Vooral dit laatste is vaak vrij lastig. Door veelal donkere plafonds van de danszalen kunnen ze hun flitslicht niet bouncen, er zijn vaak talloze spectaculaire lichten die snel van kleur veranderen en rap flitsen en dansende mensen kunnen onvoorspelbare bewegingen maken. Erika en Lanny Mann zijn samen ‘Two Mann’ en worden gezien als twee van de beste huwelijksfotografen ter wereld. Zij mochten als één van de eersten aan de slag met de nieuwe Profoto A1 en praten erover in deze video.

 

Lees ook: The world is my studio - de Profoto A1 in actie

Profoto A1

De Profoto A1 is een opzetflitser die 76 Watt produceert en al elke 1,2 seconde op vol vermogen kan flitsen. De nieuwe flitser van Profoto werkt op een ingebouwde Li-ion batterij die tot vier keer langer mee moet gaan dan AA batterijen, zonder prestatieverlies, en is zowel handmatig als TTL te gebruiken en kan met HSS schieten.

Kijk voor meer informatie op de website van Profoto.
Coverfoto: screenshot van de video.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie