Winactie en abonnementskorting

Ook op Fotofair? Vergeet niet de stand van DIGIFOTO Pro te bezoeken

Remco Stunnenberg 691 0
Vandaag begint in Hilvarenbeek de Fotofair, hét evenement op gebied van foto en video. Wij van DIGIFOTO Pro zijn hier uiteraard ook van de partij. Jij ook? Vergeet dan niet onze stand te bezoeken. Wij hebben verschillende toffe acties.

Op de Fotofair zijn diverse bedrijven aanwezig met hun producten en diensten rondom foto- en videografie. Bij de verschillende stands, heb je direct contact met jouw favoriete merk. Ook wij van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn present op de Fotofair. Je vindt ons op nummer 40 en 41. Kom bij ons langs voor een gezellig praatje en maak ook nog eens kans op € 1000,- aan Samyang objectieven.

Op de cover

Dat laatste klinkt misschien te mooi om waar te zijn maar het is echt waar. En je hoeft er feitelijk helemaal niets voor te doen. Het gaat als volgt in z'n werk: je komt bij ons op de foto en laat je gegevens achter. Wij editen de foto alsof jij op de cover van DIGIFOTO Pro staat en plaatsen de foto op Facebook. Vergeet uiteraard niet om deze foto vervolgens een dikke like te geven.

Proefabonnementen met gratis foto mok

Daarnaast is Fotofair natuurlijk ook hét moment om een proefabonnement af te sluiten van jouw favoriete fotomagazine. Twee keer digifoto Starter heb je al voor € 12,50 en DIGIFOTO Pro valt al drie keer op de mat voor € 15,-. In beide gevallen krijg je bij het abonnement dat je afsluit op de beurs een welkomstgeschenk in de vorm van een leuke foto mok ter waarde van € 14,95.

Tot straks

Alle reden om onze stand te bezoeken! Zien we je straks of morgen?

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco