Zend je foto in en win!

Onderwaterfotografie! Jouw mooiste foto in DIGIFOTO Pro magazine?

Redactie 984 0
Ga aan de slag of duik in je fotoarchief! Wij zijn namelijk benieuwd naar de mooiste foto die je onderwater hebt gemaakt. Stuur je foto in en maak kans op publicatie in DIGIFOTO Pro magazine.

Dit moet je doen!

Het heerlijke zomerweer staat weer voor de deur dus het wordt tijd om lekker om op pad te gaan met je camera. Wat is er nou lekkerder dan een verfrissende duik nemen en je dagje fotograferen. Onderwaterfotografie is daarop het antwoord. Verras ons met je beelden. Ga je een dagje onderwater fotograferen of duik in je fotobibliotheek. Upload je mooiste foto in de lezersgallery met als titel ‘Onderwaterfotografie’. Doe je dit vóór woensdag 10 juli, dan maak jij kans op een publicatie in DIGIFOTO Pro magazine.

Jouw mooiste foto in digifoto Starter magazine

Kiezen we voor jouw foto? Dan nemen we meteen contact met je op per email. Zorg dat je het bestand in hoge resolutie paraat hebt, want dat hebben we nodig om jouw foto mooi af te drukken in het magazine.

Kortom: upload jouw mooiste foto van je onderwater avontuur vóór woensdag 10 juli in onze Lezersgallery met als titel 'Onderwaterfotografie' Veel succes! 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie