Fijne dierendag: jouw dierenfoto's!

Redactie DIGIFO... 781 0

Het is vandaag Dierendag. Onze Lezersgallery is het hele jaar door een beestenboel. Jullie sturen massaal foto's van allerlei soorten dieren in. Een mooi moment om er eens een paar uit te lichten!

Dierendag in onze Lezersgallery

Ken je onze Lezersgallery wel? Met de rode knop 'upload je foto' kun ook jij je mooiste foto's met ons delen. Standaard zie je de meest recent geplaatste foto's in de gallery, daarnaast kun je sorteren op wat populair is en welke foto's wij in de Spotlight hebben geplaatst.Helemaal rechts kun je een categorie kiezen van Abstract tot Zwartwit en alles er tussen. Omdat het vandaag Dierendag is selecteren we natuurlijk de categorie Dieren

Yong Lei van Barlingen geeft het goede voorbeeld in de gallery en verrast ons steeds weer met haar prachtige hondenfoto's. Helaas ook soms van dieren die niet meer onder ons zijn, zoals deze lieve Nalani. Emma van Veldhuisen maakte dit portret in de prachtige bosrijke omgeving met heide. De liefde tussen mens en dier spat ervan af!  Snoepie van Brenda Roos, een schitterende plaat van een viervoeter; ziet er inderdaad uit als een "Snoepie!" 

Madagaskargekko Jannes Boonstra, een vrolijke foto van een fel gekleurd en nieuwsgierige gekko, die niet bang lijkt van de camera -  steekt zelfs zijn tong uit! 

Steenuil van Cemal Kazankaya, geen typisch huisdier, maar wel een prachtige foto van een schitterende vogel! 

Meer inspiratie voor op Dierendag

Zie hier 10 indrukwekkende foto's van ouderliefde bij dieren

Zelf aan de slag met het fotograferen op Dierendag?

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie