Nu verkrijgbaar: DIGIFOTO Pro 5.2019

Christel de Wolff 1329 0
De nieuwe editie van DIGIFOTO Pro ligt nu in alle boekhandels in de Benelux. Ook kun je deze en andere edities nabestellen in onze webshop. DIGIFOTO Pro 5.2019 staat vol met bijzondere fotografie, denk aan urbex, macro, mode & glamour en nog veel meer! Mis 'm niet!
Voor 5,95 haal je DIGIFOTO Pro 5.2019 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Pro liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

DIGIFOTO Pro 5.2019

In de nieuwste editie van DIGIFOTO Pro gaan we aan de slag met één van de populairste fotografieonderwerpen in de herfst: macro. We spreken natuurlijk onze winnaar van onze macrowedstrijd Zander Proost over zijn winnende foto. Daarnaast laten we macrofotograaf Astrid Brouwers aan het woord over de uitdagingen in de macrofotografie.

Mode- & Glamourfotografie

Mode- en glamourfotografie is een divers vakgebied en laat vaak meerdere stijlen samensmelten. Modefotograaf Rik Versteeg creëert beelden die tijd en ruimte lijken te schenden en zich niet in één hokje laten plaatsen. We spreken hem over hoe zijn krachtige foto's tot stand komen.

Voor portretfotografie zijn er vele accessoires. We gaan er met een aantal aan de slag, waaronder de MagMod Professional Kit voor creatieve flits-effecten. Misschien overweeg je zelf wel een thuisstudio op te bouwen, maar wat heb je precies nodig? We delen twintig tips voor je thuisstudio.

Urbex-fotografie

Urbex-fotografie, het fotograferen van verlaten gebouwen, is niet zonder risico en vaak ook niet helemaal legaal. Dat laatste maakt het volgens urbexfotografen Alida Bleeker en Eelco Poelsma juist zo spannend. Ze vertellen over hun avonturen en de invloed van social media op het genre. Zelf gaan we op avontuur met de Tamron 17-28mm f/2.8 DI III RXD, de Irix 11mm f/4.0 Blackstone en testen we de Think Tank Urban Access 15.

Het werk van bruidsfotograaf Bas Uijlings is uitzonderlijk mooi en heeft al een aantal prijzen gewonnen. Hij deelt een aantal ondernemerstips die elke bruidsfotograaf ter hart zou moeten nemen.

Hobbyfotograaf gaat viraal

We spreken met Filip Naudts die van de een op andere dag vertrok naar Lavinia in Spanje om daar bijzonder naaktportretten te maken van lokale modellen. Ook laten we visboer Dick van Duijn aan het woord. De hobbyfotograaf kwam onlangs in het nieuws toen hij een perfect getimede foto deelde van een eenhoorn die in een mum van tijd viraal ging. Wat doet de plotse populariteit met je? 

Daarnaast hebben we natuurlijk het laatste nieuws, de nieuwste boeken en fotografie-evenementen die je écht niet wil missen.

Kortom, er valt genoeg te zien en te lezen.

Nog veel meer te lezen

Verder vind je in deze editie van DIGIFOTO Pro natuurlijk het laatste nieuws, de meest inspirerende boeken, een opsomming van de fotografie agenda en natuurlijk een hele gave fotowedstrijd. Kortom, genoeg te zien en te lezen. Mis 'm niet!

DIGIFOTO Pro webshop en abonnement

Voor 5,95 haal je DIGIFOTO Pro 5.2019 in huis. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel