Nu verkrijgbaar: DIGIFOTO Pro 4.2019

Christel de Wolff 1023 0
Vanaf nu ligt de volgende editie van DIGIFOTO Pro in alle boekhandels in de Benelux. Ook kun je deze en andere edities nabestellen in onze webshop. DIGIFOTO Pro 4.2019 staat vol met onderwater-, boudoir-, fine-art- en automotive fotografie. Mis 'm niet!
Voor 5,95 haal je DIGIFOTO Pro 4.2019 in huis. Ontvang je DIGIFOTO Pro liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

DIGIFOTO Pro 4.2019

Onderwaterfotografie, hoe pak je dat precies aan? Fotograaf Brett Florens licht een stukje van de sluier op. Als je zelf echter aan de slag gaat met onderwaterfotografie ben je misschien benieuwd welke camera je daarvoor het beste kan gebruiken. We bekijken daarvoor twee Nikon camera's en nemen je in deze vierde editie van DIGIFOTO Pro mee onderwater om tot de mooiste plaatjes te kunnen komen.

Bijzondere boudoirfotografie

Veel mensen denken in clichés als het aankomt op boudoirfotografie. Dit geldt niet voor fotograaf Inge Brussé. Op een markt waarin veel mensen tegenwoordig hetzelfde doen, kiest deze boudoirfotograaf om haar eigen stijl aan te houden. Ga je zelf aan de slag met deze veelzijdige kunstvorm, zorg er dan voor dat je niet onvoorbereid op pad gaat. We nemen de SIGMA 24mm f/1.4 DG HSM en SIGMA 40mm f/1.4 DG HSM onder de loep tijdens een intieme boudoirshoot.

We zijn erg onder de indruk van het werk van Ifat Zohar, winnaar van Photomasters 2019. Met haar werk weet ze de emotie van dieren vast te leggen. Over winnaars gesproken: het werk van de jonge winnares van de Godox Young Talent Award liegt er ook niet om. Zij wist te imponeren met de levenslust en energie die haar foto's uitstralen.

Automotive 

Voor liefhebbers van automotive valt er genoeg te ontdekken. Fotograaf David de Jong vertelt hoe hij zich in deze competitieve wereld staande houdt en een onafhankelijke fotograaf heeft kunnen blijven.

Het werk van fotograaf Lieke Anna zet je aan het denken. In haar conceptuele kunst speelt ze met zwaartekracht en zoekt ze de grens op. We spreken haar over de rol nabewerking in haar fotografie en de concepten achter haar werk.

De nieuwste gear mag natuurlijk niet ontbreken in DIGIFOTO Pro 4.2019. Onlangs waren wij bij de presentatie van de nieuwe Sony A7R IV in Dublin en voelden meteen de nieuwe camera aan de tand. Canon staat bekend om zijn bokehlicious objectieven en ook de nieuwe Canon RF 85mm f/1.2 creëert weer achtergronden waar menig portretfotograaf laaiend enthousiast van wordt.

Nog veel meer te lezen

Verder vind je in deze editie van DIGIFOTO Pro natuurlijk het laatste nieuws, de meest inspirerende boeken, een opsomming van de fotografie agenda en natuurlijk een hele gave fotowedstrijd. Kortom, genoeg te zien en te lezen. Mis 'm niet!

DIGIFOTO Pro webshop en abonnement

Voor 5,95 haal je DIGIFOTO Pro 4.2019 in huis. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel