Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 4.2018

Christel de Wolff 1180
Vanaf vandaag ligt de DIGIFOTO Pro 4.2018 in alle boekhandels in de Benelux. Als altijd staat de nieuwste DIGIFOTO Pro bomvol met mooie fotografie, interessante interviews, must have gear, reviews en achtergrondartikelen.

Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

DIGIFOTO Pro 4.2018

Zowel Nikon als Canon kwamen met een nieuw spiegelloos Full-frame camerasysteem. Natuurlijk besteden we daar uitgebreid aandacht aan. Daarnaast testten we er druk op los met onder andere twee Samyang objectieven, een Tamron en twee nieuwe Canon 70-200 objectieven. Verder lees je inspirerende interviews met strobist Martin Hogeboom, dronepiloot Wiebe de Jager en documentaire fotograaf Jeroen Toirkens. 

Nog veel meer te lezen

Als vanzelfsprekend is er nog veel meer te lezen in dit nummer. Zo staan we als altijd ook stil bij het laatste nieuws uit de wereld van de fotografie en gaan we op pad met de nieuwste camera's en objectieven.

Mis hem niet

Last but not least staat dit nummer natuurlijk ook weer vol met inspirerende en leerzame achtergrondverhalen. Mis hem niet! Vanaf nu ligt hij in alle boekhandels in de gehele Benelux. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel