Nikon introduceert Coolpix S810c met Android 4.2.2

Redactie DIGIFO... 1696 0
Nikon introduceert vandaag de nieuwe COOLPIX S810c met het Android besturingssysteem (versie 4.2.2 Jelly Bean). Met een verbeterde beeldkwaliteit en meer functies ten opzichte van voorganger COOLPIX S800c, biedt deze camera interessante fotofuncties en verbinding met internet, zodat gebruikers toegang hebben tot hun favoriete sociale media en apps van Google Play.

Persbericht:

De Nikon Coolpix S810c beschikt over een NIKKOR-objectief met 12x zoom dat kan worden verdubbeld tot 24x met Dynamic Fine Zoom2 voor nog meer detail. De gevoelige 16-megapixel BSI CMOS-sensor legt prachtige foto's en Full HD-films vast, zelfs bij weinig licht. Met de ingebouwde Wi-Fi kunnen gebruikers het resultaat direct delen via sociale media.

Met een lcd-touchscreen van 9,4 cm, is de camerabediening makkelijker dan ooit. Op het gevoelige hoge resolutie scherm met 1.229.000 beeldpunten is het simpel en leuk om door foto's te bladeren, sociale media te bezoeken of games te spelen. Dankzij de langere gebruiksduur van de accu kunnen gebruikers langer fotograferen en is de camera zelfs te gebruiken wanneer deze wordt opgeladen via de micro-USB-poort.

De COOLPIX S810c geeft via het Android-besturingssysteem direct toegang tot Google+, waar gebruikers rechtstreeks vanaf de camera in contact kunnen komen met vrienden en familie. Beelden zijn niet alleen te delen met anderen, maar er ook kan gratis gebruik worden gemaakt van 20 GB opslagruimte op Nikon Image Space. Met de bewerkingsservice Google+ Photos zijn beelden te retoucheren en foto's te verbeteren met leuke filters.

Coolpix S810c

Leuk en functioneel

De COOLPIX S810c zorgt voor scherpe beelden omdat de hybride VR (vibratiereductie) cameratrilling corrigeert. AF met doelopsporing identificeert het onderwerp automatisch en stelt erop scherp, zelfs bij snelle bewegingen.

Voor nog meer plezier zijn makkelijk apps voor retouchering, zoals Snapseed, te downloaden of kan eenvoudig een van de elf verschillende ingebouwde speciale effecten toegepast worden.

De hoofdtelefoonuitgang van de camera zit op een makkelijk toegankelijke plaats, waardoor de S810c beschikt over uitstekende geluidskwaliteit voor alle games, apps en muziek.

Prijs en Beschikbaarheid

De COOLPIX S810c is in het zwart en wit verkrijgbaar inclusief 16 GB microSD kaart voor een adviesprijs van €339,- vanaf 24 april 2014.

Andere belangrijke functies

  • Full HD-films: neem video’s op met 1080p en 30 bps, met optische zoom en stereogeluid. Film zelfs in slow motion met 240 bps.
  • EXPEED C2-processor: Deze supersnelle beeldverwerking legt onder alle lichtomstandigheden heldere beelden vast.
  • Eenvoudig panorama (360 of 180 graden): beweeg de camera verticaal of horizontaal om landschappen en prachtige uitzichten in een panoramafoto vast te leggen.
  • Continu-opnamen: leg snelle actiemomenten vast met continu-opnamen van 8,1 bps.
  • Ingebouwde Wi-Fi: via het Android-besturingssysteem kunt u gemakkelijk verbinding maken met beschikbare Wi-Fi netwerken.
  • Altijd verbonden: installeer de app 'Connect to COOLPIX S810c' op uw smartapparaat om beelden makkelijk over te zetten als er geen Wi-Fi beschikbaar is.
  • 4 GB intern geheugen: 4 GB intern geheugen, uit te breiden met optionele Micro SD-kaarten.
  • Timeline view: geef alle foto's met bijgevoegd commentaar weer op het scherm als een chronologische tijdlijn, net als een blog of bij sociale media.
  • Gebruik de camera terwijl deze oplaadt: U kunt de camera blijven gebruiken wanneer deze wordt opgeladen via de micro-USB-poort.
afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie