Nikon D850 vs Canon EOS 5D Mark IV

Nikon D850 vs Canon EOS 5D Mark IV

Jasper van Bladel 2383 0
Koop je de Nikon D850 of de Canon EOS 5D Mark IV? Die vraag is voor de ene fotograaf logisch, maar andere fotografen hebben de keuze al gemaakt op basis van de naam. Jared Polin neemt de tijd om de twee camera’s op technisch vlak met elkaar te vergelijken in deze informatieve video.

Nikon verbaasde vriend en vijand toen ze in hun jubileumjaar op de proppen kwamen met de D850, een camera die overtuigt qua resolutie, maar ook snel een veelzijdig is. Hoe verhoudt de D850 zich tot de concurrent van Canon, de EOS 5D Mark IV. Die camera is vorig jaar uitgekomen en is voor veel fotografen ook een erg fijne en veelzijdige camera gebleken.

Specs

In deze interessante video gaat Jared Polin dieper in op deze twee camera’s. Hij zet de specs van de Nikon en de Canon naast elkaar en bekijkt verschillende gezichtsbepalende functies kritisch. Ben je in de race voor één van deze twee camera’s, maar weet je nog niet welke? Misschien ben je na het kijken van deze vergelijking overtuigd van één van deze twee krachtige spiegelreflexen.

 

 

 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper