Nikon COOLPIX S02: klein maar fijn

Redactie DIGIFO... 897 0
De COOLPIX S02 heeft een spraakmakend ontwerp en is zo klein dat je deze overal mee naartoe kunt nemen want de camera is kleiner dan een creditcard. Deze camera maakt een avondje uit compleet en past bij elke stijl. Spontane momenten vastleggen die je je later wilt herinneren was nog nooit zo gemakkelijk.

Persbericht

Met een CMOS-sensor van 13 megapixels, 7,3 GB intern geheugen en 3x optische zoom beschikt deze charmante camera over de functies van een groter model. Het toestel is te bedienen via het touchscreen met anti-reflectietechnologie en een intuïtieve interface.

Bovendien verlicht de ingebouwde Xenon-flitser van de camera, die krachtiger en beter uitgebalanceerd is dan een LED-lamp, zelfs de donkerste restaurants, bars en nachtclubs, waardoor de gefotografeerde personen verrast zullen worden door de beelden en niet door de flitser.

De S02 kan films opnemen in Full HD. In de stand Nachtlandschap kun je zelfs scherpe beelden vastleggen bij een lage ISO doordat vier opnamen, die op zeer hoge snelheid worden gemaakt, worden gecombineerd tot één foto.

De camera is licht genoeg (100 gram) om tijdens een feestje om uw nek te dragen en de metallic body, die ook verkrijgbaar is in wit, roze, blauw en spiegelend, vormt niet alleen een modieuze accessoire, maar ook het onderwerp van gesprek.

De Nikon COOLPIX S02 is naar verwachting vanaf eind september leverbaar en verkrijgbaar in wit, roze, blauw en metalic voor een adviesprijs van €139,-.

Nikon Coolpix S02

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie