NIKON BRENGT SNAPBRIDGE VERSIE 2.11.0 UIT

Redactie DIGIFOTO Pro 448

Nikon brengt versie 2.11.0 van SnapBridge uit, de smartphone-app die een betere workflow mogelijk maakt dankzij een eenvoudige verbinding tussen Nikon camera’s en smartphones of tablets.

De nieuwe firmwareversie introduceert1 een reeks innovatieve functies, zoals Easy Shooting Setup, waarmee gebruikers de opname-instellingen voor een bepaalde scène of onderwerp rechtstreeks vanaf hun smartphone of tablet kunnen configureren2.

Easy Shooting Setup3 vergroot het gebruiksgemak met een aantal opties die het uiteindelijke resultaat van het beeld kunnen bepalen, zoals een zachte, onscherpe achtergrond of bewegingsonscherpte. Met de nieuwe functie kunnen ook mensen die niet bekend zijn met verschillende camera-opties gemakkelijk met de camera-opname-instellingen werken. Instellingen worden direct toegepast op de camera op het moment dat erop wordt geklikt in de app.

Daarnaast biedt Easy Shooting Setup handige tips voor beschikbare scènes en onderwerpen, zoals mensen, landschappen en huisdieren, zodat Nikon-gebruikers gegarandeerd indrukwekkende resultaten behalen. Gemak staat voorop: favoriete opname-instellingen kunnen ook worden toegewezen aan een van de gebruikersinstellingen4 voor een intuïtieve bediening.

Nikon streeft ernaar de gebruiksvriendelijkheid van de app en functies te blijven verbeteren om aan verschillende behoeften van fotografen te voldoen. Ga voor meer informatie naar www.nikon.nl.

Ondersteunde besturingssystemen:

Android™ (versie 10 of hoger)

iOS (versie 15.7 of hoger)

Camera’s die Easy Shooting Setup versie 2.11.0 ondersteunen:

Nikon Z f, Nikon Z 5, Nikon Z fc, Nikon Z 50 en Nikon Z 30

1 De NX Ready-app, die in sommige regio’s beschikbaar is, is na de release van SnapBridge versie 2.11.0 niet meer beschikbaar.

2 De SnapBridge-app kan gratis worden gedownload via Google Play™ en de App Store®.

  • Raadpleeg de Nikon-website voor meer informatie.
  • Raadpleeg Google Play™ voor de systeemvereisten voor Android™-apparaten.
  • Raadpleeg de App Store® voor de systeemvereisten voor iOS-apparaten.
  • Er is geen garantie dat deze app op alle apparaten goed zal werken.

3 Wordt niet weergegeven indien de camera die is gekoppeld aan de smartphone of tablet waarop SnapBridge is geïnstalleerd Easy Shooting Setup niet ondersteunt.

4 Alleen Z 50, Z 30 en Z 5 (op 13 maart 2024).

afbeelding van Casper.Tanke.Clipboardmedia_180404

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie