Nieuwe Vanguard Alta Pro-kits en Up-Rise-tassen

Nieuwe Vanguard Alta Pro-kits en Up-Rise-tassen

Redactie DIGIFO... 3203 0
Vanwege grote belangstelling hebben we onze bekroonde Alta Pro statief gecombineerd met de SBH-balhoofd en de GH-100-balhoofd met pistoolgreep. Daarnaast kun je ook kennis maken met de nieuwe Up-Rise-fototassen, die eigenlijk twee tassen in één zijn.

Advertorial

De statieven uit de Alta Pro-serie bieden een ongekende flexibiliteit en stabilieteit en biedt meer verstelmogelijkheden dan ooit tevoren. Het inovatieve Multi-Angle Central Column-systeem (MACC) staat gebruikers toe om de middenkolom te verstellen van nul tot 180 graden in zowel verticale als horizontale richting. Het maakt macro-fotografie en lastige composities met groothoek-objectieven een fluitje van een cent. Het Instant Swivel Stop-n-Lock-systeem (ISSL) zorgt er voor dat je de middenkolom snel en secuur kunt verstellen met een enkele beweging. De stabiliteit van het statief blijft tijdens het verstellen intact.

De Alta Pro-statieven wonnen al de TIPA-Award, de 283CT werd ook beloond met de iF Design Award en de Red Dot Design Award.

Je hebt keuze uit twee sets:

CB-Model

Het Alta Pro-statief wordt gecombineerd met het SBH-100-balhoofd. Dit fluid-like-balhoofd kan 360 graden roteren, heeft soepel draaiende instelknoppen, een uitstekende maximaal draagvermogen en fine-tune functies.

AGH-Model

Vanguard's Alto Pro-statief wordt in het AGH-model voorzien van het GH-100-balhoofd met pistoolgreep. Deze greep zorgt er voor dat het balhoofd gemakkelijk te bedienen en te verstellen is. Het staat verstellingen toe van 360 graden in horizontale richting en van -32 tot 90 graden in verticale richting. De GH-100 is daarnaast nog voorzien van een panorma-kop, waarmee je in stappen van 5 graden je camera 360 graden kunt draaien om zijn verticale as. Een waterpas helpt je om het balhoofd precies vlak te krijgen.

De Vanguard Alta Pro 263AGH100 en de Alta Pro 283CB100 hebben adviesprijzen van respectievelijk 349 en 549 euro.

Awards Alta Pro

Met de Vanguard Up-Rise-tassen heb je twee tassen in één!

Maak kennis met Vanguard's strakke en sportieve lijn van tassen, ontworpen voor zowel de liefhebber als de professionele fotograaf. Ze breken met de traditie van traditionele fototassen met hun innovatieve mogelijkheid om het formaat van de tas uit te breiden naar gelang de hoeveelheid apparatuur die je wil meenemen.

Up-Rise-tassen maken een einde aan de frustratie over tassen waarin je niet al je camera's en objectieven in kwijt kunt. Vanguard Up-Rise-tassen kun je groter maken wanneer je de ruimte nodig hebt, maar kun je ook weer klein maken op het moment dat je de ruimte niet nodig hebt. Het zijn twee tassen in één!

Up-Rise-tassen hebben daarnaast diverse vakken en zakjes voor allerhande accessoires, zoals lensdoppen en schoonmaakdoekjes. Een bijzondere aandacht voor detail stond aan de basis van deze unieke lijn tassen.

De Up-Rise-tassen komen in elf formaten, onder te verdelen in drie snuittassen, drie schoudertassen, twee sling-tassen en drie rugzakken. Adviesprijzen beginnen bij 49 euro en lopen door tot 189,90 euro voor het grootste model. Voor zijn innovatieve ontwerp ontving de Up-Rise-tassenserie een TIPA-Award.

award up-rise

Voor meer informatie over de Alta Pro-statieven en de Up-Rise-tassen maar ook voor andere producten van Vanguard kijk je op www.vanguardworld.com

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie