Deel jouw mooiste foto's, gemaakt met Samyang objectief

Nieuw; Samyang Benelux Photo Group

Remco Stunnenberg 566 0
Op verzoek van veel Samyang gebruikers is er vrij recent een facebook groep in het leven geroepen waar jij als Samyang enthousiasteling je mooiste, meest bijzondere of gewoon super gave Samyang foto's kan delen met andere Samyang gebruikers, de Samyang Benelux Photo Group.

In deze openbare groep van Samyang Benelux kan iedereen zijn beste en mooiste beelden, gemaakt met een Samyang objectief, posten. Het is hierbij de bedoeling dat je bij ieder beeld aangeeft met welk type Samyang objectief de foto gemaakt is en met welke camera. Ook het vermelden van de sluitertijd, het diafragma en de ISO is een pré.

Daarnaast is het leuk om aan te geven hoe jouw gemaakt is en wat je er voor hebt gedaan. Het is in deze groep overigens niet de bedoeling om vragen of opmerkingen te plaatsen. Hiervoor kun je altijd terecht op de Samyang Benelux Facebook pagina.

Voor DIGIFOTO Pro 4.2018 reviewen wij twee kersverse objectieven van Samyang. Het in juni door Transcontinenta aangekondigde full-frame pancake objectief met autofocus voor de Sony E mount en het eveneens door Transcontinenta aangekondigde Samyang AF 85mm f/1.4 EF objectief, het tweede full frame autofocus objectief voor de Canon mount. Transcontinenta is distributeur van Samyang objectieven in de Benelux.

Als vanzelfsprekend gaan wij onze mooiste beelden die we met deze objectieven maken ook posten in de Samyang Photo Group. Zien we je daar?

In september verschijnt overigens DIGIFOTO Pro 4.2018 met daarin dus de reviews van de kersverse Samyang objectieven. Wil jij deze uitgave thuis op je deurmat hebben? Neem dan nu een abonnement en ontvang deze en vijf andere edities voor slechts €29,75. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Lees ook: Samyang introduceert 24mm f/2.8 FE objectief

Lees ook: Full frame Samyang AF 85mm f/1.4 objectief met Canon mount 

Lees ook: Gebruik de Transcontinenta Probeerservice!

 

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco