vijf jaar garantie via Transcontinenta

Full frame Samyang AF 85mm f/1.4 objectief met Canon mount

Christel de Wolff 794 0
Transcontinenta BV kondigt de Samyang AF 85mm f/1.4 EF aan. Het is het tweede full frame autofocus objectief aan voor de Canon mount. Het lichtgewicht objectief is voor een telelens zeer compact en is daarom ideaal voor iedere portret-, reis- en natuurfotograaf.

Change The Standard

Het lichtsterke Samyang AF 85mm f/1.4 EF is ontworpen voor creatief gebruik in zowel de buitenlucht als in de studio. Het optisch ontwerp bestaat uit negen elementen in zeven groepen met één hybride asferische lens. De delen zijn voorzien van Samyang's Ultra Multi Coating die ghosting en lensflare tot een minimum reduceren. De negenbladige diafragmaring met grote opening zorgt voor een zachte weergave van de onscherpe voor- en achtergrond, met bokeh effect.

Het Samyang objectief is ontworpen om samen te werken met de full frame DSLR camera's van Canon. Op een full frame sensor geeft 85mm namelijk de meest optimale weergave en het juiste perspectief voor het weergeven van een menselijk of dierlijk gezicht.  Op een APS-C sensor  is de beeldhoek vergelijkbaar met een 135mm brandpunt.

Vijf jaar Samyang Benelux garantie

De kwaliteit van Samyang objectieven is uitstekend, maar er kan altijd wat gebeuren. Daarom kun je bij Transcontinenta BV als nieuwe Samyang bezitter nu terugvallen op niet twee, maar vijf jaar garantie. Om hier gebruik van te maken, dien je jouw aankoop binnen vier weken online te registreren via de website van Transcontinenta BV.  

De AF 85mm f/1.4 EF zal eind juli beschikbaar zijn voor een adviesprijs van € 699,-.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel