Nieuw: De Pixum Fotoboek App

Redactie DIGIFO... 1097 0
Het is nu nog gemakkelijker fotoproducten onderweg, gewoon thuis op de bank of in de tuin te ontwerpen: Pixum, een van de leidinggevende online fotoservices in Europa, heeft de nieuwe Pixum Fotoboek app geïntroduceerd.

Persbericht:

Via deze app kunnen naast fotoboeken ook fotoafdrukken, kalenders en telefoonhoesjes met foto besteld worden. Bijzonder leuk voor op vakantie is de mogelijkheid met de app een ansichtkaart rechtstreeks vanaf de iPhone of iPad te versturen. Onderweg of gezellig thuis - met de nieuwe Pixum Fotoboek App kan de gebruiker in een handomdraai wanneer en waar hij maar wil zijn fotoproducten ontwerpen en bestellen. Vakantiegangers kunnen zo bijvoorbeeld nog tijdens hun verblijf hun vakantiefotoboek samenstellen, of een lange terugreis hiervoor gebruiken - eenmaal thuis ligt het boek dan zo in de bus.

Grote keuze aan Pixum Fotoboek formaten

Gebruikers kunnen bij het mobiele ontwerpen van hun Pixum Fotoboek kiezen uit zes verschillende populaire formaten: liggend mini, klein en groot, staand groot en vierkant groot en XL. Vervolgens kan hij de foto's uit zijn filmrol rechtstreeks in diverse passend lay-outs invoegen en een mooie achtergrondkleur kiezen.

Handig: de foto's kunnen direct in de app met speciale effecten verfraaid worden. Naast foto's kan de gebruiker ook teksten naar wens toevoegen en bewerken. Als het snel moet gaan, bestaat de mogelijkheid via de geïntegreerde assistent de app een eerste fotoboekvoorstel te laten doen. De klant kan betalen via creditcard of overschrijving.

Pixum-app

Fotoafdrukken en gepersonaliseerde ansichtkaarten mobiel bestellen en versturen

Tevens kan de klant rechtstreeks vanuit de app unieke ansichtkaarten met eigen foto en persoonlijke postzegeldruk ontwerpen en versturen. Hierbij heeft hij de keuze tussen een kaartvullende foto of een fotocollage uit meerdere motieven. Verder kan de klant zijn mooiste foto's via de Pixum Fotoboek app heel eenvoudig ook als fotoafdrukken in de formaten 9 cm tot 20 cm laten ontwikkelen of kalenders en - passend bij de app - telefoonhoesjes aanmaken en bestellen.

De Pixum Fotoboek app is voor iOS gratis beschikbaar via de App Store.

De versie voor Android zal binnenkort via de play store verkrijgbaar zijn.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie