Psychedelische macrovideo

Neon 4K – Hypnotiserende video Ruslan Khasanov

Redactie DIGIFO... 1802 0
We hebben al eerder een timelapsevideo getoond waarin de Macro Room met melk, verf en afwasmiddel bijzondere hypnotiserende beelden creëert. De Russische fotograaf Ruslan Khasanov doet dit al een paar jaar en ging onlangs aan de slag met fluorescerende verf.

Een aantal jaar geleden raakte Ruslan Khasanov afgeleid tijdens het koken toen hij sojasaus en olie probeerde te mengen. Hij raakte gefascineerd door de twee vloeistoffen die op onverwachte manieren met elkaar omgingen en besloot hier mee te experimenteren. In zijn nieuwste experiment mengt hij water, olie en fluorescerende verf om een psychedelische en hypnotiserende video te krijgen.

Lees ook: Hypnotiserende timelapsevideo van kleuren in macro

 

Ruslan Khasanov

Ruslan Khasanov is een digitale kunstenaar die zich niet alleen bezighoudt met fotografie, maar ook met het creëren van digitale kunstwerken met Photoshop. Hij werkt erg spontaan en houd er niet van om zijn dagen te plannen. Hij heeft gewerkt voor grote namen als Adobe, HTC en IBM en raakt geïnpsireerd door cinematografisch mooie beelden, zoals films van Stanley Kubrick.

Momenteel is Ruslan Khasanov hard op zoek naar een fulltime baan. Kijk voor meer informatie op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie