Fotofair 2021

Neem deel aan de masterclass storytelling fotografie met Léon Wodtke

Redactie DIGIFOTO Pro 2276
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze masterclass meer over Story Telling fotografie.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass Story Telling fotografie

Onder leiding van Léon Wodtke ga je je tijdens de 120 minuten durende materclass verdiepen in Story Telling fotografie. Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken. 

Fotofair 2021, Fotofair, masterclass story telling, storytelling, Léon Wodtke, masterclass, leren, fotograferen

Wat ga je leren?

Tijdens deze masterclass begint Léon eerst met een kleine presentatie over zichzelf en wat fotografie voor hem betekent. Daarna komt Story Telling fotografie aan bod: wat is het, waarom en hoe gaan we dit doen? Na een kleine demo over hoe je een concept kunt uitwerken ga je zelf aan de slag in kleine groepjes. Léon zal iedereen begeleiden en coachen waar nodig en er worden handige tips en tricks gegeven. Na de masterclass kan je de foto’s naar Léon mailen voor feedback waar je wat aan hebt. Om deel te nemen is het handig om een camera met een volle batterij en een lege SD-kaart mee te nemen, ook een notitieblokje en pen kan goed van pas komen.

Fotofair 2021, Fotofair, masterclass story telling, storytelling, Léon Wodtke, masterclass, leren, fotograferen

Over Léon Wodtke

‘’ Mijn naam is Léon Wodtke, ik ben 24 en ik ben woonachtig in Den Haag. Ik ben freelance fotograaf, op dit moment nog naast mijn baan. Mijn specialiteiten liggen op het gebied van storytelling, portret en fashion. Sinds kleins af aan heb ik altijd al moeite gehad met mezelf te kunnen uiten, fotografie was en is nog steeds mijn middel om dat wel te kunnen.

De eindeloze creativiteit en de vrije expressie die je hebt als artiest, zorgt ervoor dat ik een gevoel van vrijheid heb zodra ik met fotografie aan de slag kan. Dat maakt fotografie voor mij ook zo verslavend, het is bijna alsof ik niet meer zonder kan. Ik ben tevens niet altijd bezig met wat anderen mooi vinden, maar vooral met het vertellen van een verhaal. Als ik een foto maak hoop ik dat het bij de kijker emoties oproept, of dat nou is wat ik ermee wilde vertellen of iets wat de kijker ziet. Dat maakt fotografie voor mij zo mooi en persoonlijk.’’

Wil jij graag met Léon werken en tegelijkertijd jezelf verdiepen in Story Telling fotografie? Klik dan hier om je in te schrijven voor de masterclass.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie