Fotofair 2021

Neem deel aan de actie workshop honden frisbee fotografie op Fotofair 2021

Redactie DIGIFO... 3321 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo ga je tijdens deze workshop kennis maken met Dogfrisbee: een spectaculaire hondensport met het gooien van een frisbee-schijf die de hond vervolgens vangt.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Workshop honden frisbee

Onder leiding van de trainers van ‘Amazing Frisbeedogs’ ga je tijdens de 90 minuten durende workshop aan de slag met het fotograferen van honden die in actie komen. Deze workshop wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Met behulp van fotografen Huub Keulers en zijn vrouw Lorette, ga je de fijne kneepjes van het fotograferen van honden leren en ervaren. Er wordt eerst een stukje theorie gegeven waar belangrijke aspecten bij het maken van geslaagde dogfrisbee foto’s worden uitgelegd aan de hand van een aantal foto’s. Enkele dagen voor aanvang van de workshop ontvang je een PDF bestand met daarin informatie over de workshop en de sheets die in het theoriegedeelte worden behandeld. Na de theorie ga je naar een andere plek op het Fotofair-terrein om de honden in de praktijk te fotograferen.

Om mee te kunnen doen aan deze workshop moet je over kennis beschikken over de effecten van sluitertijd, diafragma, ISO en het instellen daarvan. Je hebt een spiegelreflex- of systeemcamera nodig met een objectief van minimaal 200mm met een opgeladen accu en leeg geheugenkaartje. Daarnaast is het ook handig om een kleedje of vuilniszak mee te nemen om op te gaan liggen zodat je kleren niet nat of vies worden.

Fotoactie

Ook krijg je de gelegenheid om je mooiste hondenfoto, gemaakt tijdens deze workshop, naar Huub en Lorette in te sturen. De winnaar van de mooiste foto ontvangt een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Visie op Fotografie’, thuisbezorgd.

Over Huub Keulers en Lorette Jansen

Huub en zijn vrouw Lorette zijn gepassioneerde professionele (honden)fotografen. Ze verzorgen samen diverse fotoworkshops waaronder ook hondenfotografie. Daarnaast is dit jaar hun boek ‘Visie op fotografie’ uitgebracht. Samen met collega Marcel van der Looij heeft Huub ook de educatieve fotografieboeken ‘Focus op Sportfotografie’ en ‘Focus op Straatfotografie’ geschreven. Huub heeft al 15 jaar ervaring in de internationale sport- en actiefotografie. Wil jij samenwerken met Huub en Lorette en tegelijkertijd honden in actie fotograferen? Klik dan hier om je in te schrijven voor de workshop.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie