Nationale Museumweek: het perfecte uitje voor dit weekend

Redactie 224 0
Van 19 april tot en met 25 april is het de Nationale Museumweek en hoewel de museumdeuren nog altijd gesloten zijn, laat de Museumweek het feestje dit jaar niet stilletjes voorbij gaan. Bekijk hier wat jij kan doen dit weekend.

Webinar Het gedroomde museum | 23 april

Lang voordat museumarchitectuur populair was als toeristische trekpleister, droomden de architect en directeur van het museum van een vooruitstrevend gebouw. Waar kunst ultiem tot z’n recht komt en de bezoeker zich thuis voelt. Hoor tijdens de online lezing hoe deze droom in 1935 werkelijkheid werd. Live vanuit Kunstmuseum Den Haag.

Museumkaarthouders betalen het speciale gereduceerde tarief van €3.

Niet Museumkaarthouders betalen €5.

Koop hier je tickets!

Webinar Jeroen Toirkens en Willemijn van der Zwaan | 24 april

Op zaterdag 24 april om 11:00 uur organiseert Het Fotomuseum een webinar. Fotograaf Jeroen Toirkens en Willemijn van der Zwaan gaan live in gesprek over Borealis. Toirkens vertelt daarbij over zijn werk en de avonturen die hij tijdens zijn reizen beleefde. Natuurlijk laten ze ook veel beeld zien.

Achter de gesloten deuren staat de tentoonstelling Borealis van Jeroen Toirkens en Jelle Brandt Corstius al te schitteren. Helaas blijven zij nog even dicht, maar je kunt Borealis alvast virtueel bezoeken. Toirkens en Brandt Corstius geven in deze video een rondleiding door hun tentoonstelling:

 

 

Museumkaarthouders betalen het speciale gereduceerde tarief van €3.

Niet Museumkaarthouders betalen €5.

Koop hier je tickets!

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie