National Geographic Traveler contest 2016

National Geographic Traveler contest 2016

Nadja Geskus 3516
National Geographic staat bekend om de prachtige fotografie. Met de jaarlijkse wedstrijden die zij organiseren, zoals de ‘Travel Photographer of the Year’-award, trekken ze dan ook ’s werelds meest getalenteerde fotografen aan.

De foto’s vertellen ongelooflijke verhalen van onze bijzondere planeet. Elk jaar zijn de inzendingen voor de ‘Travel Photographer of the Year’-contest weer bijzonder indrukwekkend. Van het noorderlicht in Finland, tot de bossen in Indonesië en van de Namibische woestijn, naar strijdende leeuwen in Zuid-Afrika, alles staat bijzonder goed vastgelegd.

Meedoen

Op 27 mei stoppen de inzendingen. Tot die tijd heb je nog de mogelijkheid om je foto’s in te sturen. Dus als je een foto hebt waar je bijzonder trots op bent, stuur ze dan hier in. De winnaar krijgt de titel “2016 National Geographic Travel Photographer of the Year” en krijgt een zevendaagse ijsbeer safari voor twee personen, bij de Churchill Wild-Seal River Heritage Lodge in Manitoba, Canada.

De jury wacht de aartsmoeilijke taak om een winnaar te selecteren. Op de site van National Geographic kun je een hoop foto’s zien, maar wij hebben ook vast een kleine selectie met prachtige natuurfoto’s.

Pierre Destribats
Foto: Pierre Destribats
Wing Ka H
Foto: Wing Ka H
Massimo Rumi
Foto: Massimo Rumi
Massimo Rumi
Foto: Massimo Rumi
Giovanni Modesti
Foto: Giovanni Modesti
Achmad Sumawijaya
Foto: Achmad Sumawijaya
Hiroshi Tanita
Foto: Hiroshi Tanita
Hiroki Inoue
Foto: Hiroki Inoue
Michele Palazzo
Foto: Michele Palazzo
Doris Landertinger Report
Foto: Doris Landertinger Report
James Smart
Foto: James Smart
afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja

afbeelding van brampaul

ik zou wel willen meedoen maar ik kan niet omwille van residency requirements. blijkbaar een probleem als je in nederland of belgie woont.

afbeelding van brampaul

iemand enig idee waarom?

afbeelding van onbekend

idd jammer