MustSee: Hans Aarsman in DWDD

sanne 6476 3
Dagelijks kijken 400.000 mensen zo'n tien miljoen huizen op Funda. Dat betekent dat ongeveer net zoveel mensen foto's van hun huis op de website zetten. Hans Aarsman is een fervent bewonderaar van deze foto's. Met veel humor bespreekt hij een selectie in DWDD.

Hans Aarsman, bekend van onder meer De Volkskrant, bekijkt al een jaar of tien regelmatig plaatjes op Funda. Opzoek naar een nieuwe woning is hij niet, evenmin staat zijn eigen huis te koop. Hij is gewoonweg verslaafd aan wat er op Funda te zien is en vindt het een interessant fenomeen hoe mensen hun eigen ruimte promoten. Hij komt de leukste foto's tegen waarvan hij een selectie in DWDD toont en bespreekt.

Humor

Per foto vertelt Aarsman waarom het beeld nou nét niet werkt, of misschien de plank wel helemaal misslaat. Hij bespreekt washandjes, glimmende tegels door verkeerd flitslicht en rondslingerde boeddhabeelden. Aarsman bezit het talent om vol humor te vertellen, wat zijn fotobespreking zeker een mustsee maakt.

Zo dus niet

Sta je zelf op het punt om je huis op Funda te zetten? Dan is het de moeite waard om deze do's en dont's tot je te nemen. Maar ook als je helemaal niet van plan bent om je huis te koop te zetten, is dit filmpje zeker een aanrader. De uitzending van DWDD is niet in fragmenten te kijken, wil je alleen het bezoek van Aarsman zien, begin dan hier te kijken vanaf minuut 18:00.

dwdd

afbeelding van sanne

SanneRuhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Pro. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen vanSanne

afbeelding van Shaggy

En een linkje om niet zo te hoeven zoeken ;)

http://omroep.vara.nl/media/88702

afbeelding van Shaggy

En een linkje om niet zo te hoeven zoeken ;)

http://omroep.vara.nl/media/88702

afbeelding van Sarah

Heeft hij ook een blog waar hij deze foto's laat zien? Ik kan het niet vinden...