Mustsee: Aftermovie Fotofair 2017

Redactie DIGIFO... 868 0
De Beekse Bergen is altijd al een uitstekende fotolocatie, maar op 20 en 21 mei jongstleden was het safaripark helemaal een walhalla voor fotografie. Op deze dagen vond namelijk de Fotofair 2017 plaats. Wil je nog even terugdenken aan dit festijn, bekijk dan nu de Aftermovie.

Elk jaar in mei is het evenemententerrein van de Beekse Bergen het epicentrum van de fotografie in Nederland. Twee dagen lang vindt hier de Fotofair plaats, een fotofestival met talloze lezingen, demonstraties, workshops en stands van alle grote merken, waar al je vragen beantwoord kunnen worden door de experts. Op 20 en 21 mei jongstleden vond de editie van 2017 plaats en de Aftermovie hiervan is nu te zien.

 

 

Kaartverkoop Fotofair 2018 gestart

Ook in 2018 zal Fotofair weer groots uitpakken op het evenemententerrein van de Beekse Bergen. Op 26 en 27 mei zal er weer 15 hectare volledig aan fotografie gewijd worden, met mooie demonstraties en bijzondere fotomomenten. De kaartverkoop is al gestart, dus wil je zeker zijn van toegang, bestel dan snel een kaartje.

Kijk voor meer informatie en om een toegangskaart te bestellen op de website van Fotofair.

FotoFair

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie