Mitsubishi Electric PS events

Redactie DIGIFO... 1546 0
Voor mensen die zowel voor zichzelf als voor anderen fotograferen, heeft Mitsubishi PS events-software ontwikkeld. Deze software, in combinatie met de printers van Mitsubishi, maakt het mogelijk om snel en eenvoudig foto's te bewerken, te voorzien van een logo en af te drukken.

PS EventsAdvertorial

Deze software stelt fotografen, evenementcoƶrdinatoren en retailers in staat het leven vastte leggen terwijl het gebeurt en te profiteren van een groeiend sociaal fenomeen. PS events vereenvoudigt en automatiseert alle taken voor het vastleggen van momenten: opnemen, bewerken, afdrukken en delen.

Dat maakt de software de perfecte oplossing voor feesten, partij en, bruiloften, toeristische attracties, conferenties of andere evenementen waar mensen samenkomen en plezier hebben. Het voordeel van de PS events-software is dat het door maximaal vijf fotografen gelijktijdig kan worden gebruikt en dat afbeeldingen kunnen worden opgeslagen in afzonderlijke 'hotfolders'.

Dat is vooral handig bij evenementen waar activiteiten zij n gericht op verschillende aspecten, zoals het geval is bij beurzen. Ook bedrijven kunnen profiteren van PS events. De software kan worden gebruikt voor promoties en sociale mediamarketing, dankzij de eenvoudige #hashtag-functie.

BRUILOFT Stel, je beste vriend of vriendin gaat trouwen en heeft jou gevraagd om foto's van de gasten te maken. Dan is het natuurlij k geweldig als de gasten aan het einde van de avond naar huis gaan met een mooi portret. PS events ondersteunt het afdrukken van verschillende fotoformaten, waardoor je de beelden meteen kunt doorsturen naar een fotoprinter.

PS events wedding

OP STAP MET VRIENDEN Je hebt niet altijd een printer bij de hand. Als je 's avonds op stap bent met vrienden is dat bij voorbeeld niet te doen. Toch heb je een gave serie foto's gemaakt, die Mitsubishi Electric PS events je de volgende ochtend wilt delen met de feestgangers. In dat geval gebruik je de #hashtag-functionaliteit, zodat iedereen de foto's direct kan terugzien op Instagram en Twitter. Geen gedoe met e-mailadressen en volle mailboxen.

PS events party

PROMOTIE Wil je jezelf op de kaart zetten als fotograaf? Met de PS events-software maak je snel en eenvoudig professionele brochures. Voeg je beeldmerk toe en je maakt meteen indruk op potentiƫle klanten.

VAKANTIE In het buitenland zie je vaak de mooiste dingen en maak je van alles mee. Om de familie thuis op de hoogte te stellen van je avonturen, is het leuk om ter plekke een ansichtkaart te kopen of een mailtje te sturen, maar het is helemaal mooi om je eigen werk te laten zien. PS events geeft je de mogelijkheid om tekst aan je foto's toe te voegen, waardoor je een persoonlijke boodschap kunt meesturen. Of je ze print, per e-mail verstuurt of deelt via sociale media, is helemaal aan jou!

THEMAFEEST Bijna elk feest heeft een thema en een goed themafeest draagt dat thema uit. Zet een camera neer, zodat alle bezoekers op de foto gaan als ze binnenkomen. Met de bij geleverde filters en effecten zorg je dat elke foto een uniforme uitstraling krijgt, die past bij het feest. Druk ze meteen af en hang ze op om een geweldige sfeer neer te zetten.

SPORTTOERNOOIEN MET KINDEREN Herinneringen aan sporttoernooien zullen kinderen hun leven lang bij blij ven. De geur van gras, strijden om de winst met teamgenootjes, het ondergaan van een zuur verlies en weer doorgaan, het hoort er allemaal bij. Door gebruik te maken van PS events vereeuwig je deze prachtige herinneringen. Maak van elk team een foto en druk deze meteen af of deel de hoogtepunten, zoals de prijsuitreiking op sociale media. Aan het einde van het toernooi overhandig je de afgedrukte beelden aan de stralende kinderen. Wedden dat ze dit nooit meer vergeten?

PS events sport

PS events - Eigenschappen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Windows-gebaseerd
  • Uitstekende workfl ow-functionaliteit
  • Overlays, randen, tekst en branding toevoegen
  • Filters toepassen en beeldbewerkingen uitvoeren
  • Meerdere lay-out-templates en afdrukformaten
  • Foto's draadloos overzetten of via geheugenkaart
  • #hashtag-functie voor Instagram en Twitter
  • Eenvoudig uploaden naar Facebook

Mitsubishi

WEBSITE www.mitsubishielectric-printing.com

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie