MacWet Gloves: Handschoenen met betere grip voor fotografen

Redactie DIGIFO... 2229 0
Degreef & Partner, importeur van accessoires voor consumentenelektronica, voegt met MacWet een gerenommeerd merk toe aan haar portfolio. De handschoenen, bekend uit o.a. de jachtsport, paardensport en golfsport komen nu ook binnen het bereik van fotografen. Het assortiment, bestaande uit de series MicroMesh en Climatec, is speciaal ontwikkeld om maximale grip te bieden onder alle weersomstandigheden.

Persbericht

De Micromesh is de eerste handschoen die MacWet ontwikkelde en was oorspronkelijk bedoeld als waterskihandschoen voor de UK. Het comfort en de verbeterde grip bleek sportmensen van over de hele wereld aan te spreken. De handschoenen zijn gemaakt van het speciale Aquatec-materiaal. Deze stof reguleert de luchtstroom rond de handen waardoor de handen altijd droog aan blijven voelen.

MacWet Gloves staan garant voor maximaal comfort, gevoel en grip. De pay-off van het merk is dan ook 'All grip, no slip'. De handschoenen sluiten zich als een tweede huid om je handen aan en zorgen ervoor dat je met een perfect gevoel in je vingertoppen probleemloos je foto-apparatuur kunt bedienen. De kwaliteit van deze ademende handschoenen heeft ervoor gezorgd dat ze in maar liefst 35 landen ter wereld gebruikt worden. Degreef & Partner introduceert nu de handschoenen in het fotosegment in de Benelux.

MacWet Climatec Gloves

Naast de voor mooi weer bedoelde Micromesh is er ook de Climatec fotohandschoen voor koudere weersomstandigheden. Deze Climatec Gloves zijn tevens winddicht. Zowel Micromesh als Climatec worden in twee varianten geleverd; met een kort manchet of met een lang manchet. De beschikbare kleuren zijn zwart en groen (voor o.a. natuurfotografie) en er zijn 10 maten (lopend van 7cm tot 11cm) direct beschikbaar.

De MacWet gloves zijn uit voorraad leverbaar en hebben een adviesprijs van €39,95 per set.

MacWet Climatec Gloves

Kijk voor meer informatie op of www.degreef-partner.nl/macwet-handschoenen.html of www.macwet.nl.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie