Maart = dierenfotografiemaand bij Kamera Express

Maart = dierenfotografiemaand bij Kamera Express

Itam van Teeseling 580 0
Ze zijn leuk, maar soms ook verrekte lastig om te fotograferen: dieren. Deze maand kan je bij Kamera Express terecht voor alles over dierenfotografie, van gear, tot online tips en workshops

Worskhops dierenfotografie

De keuze aan natuurplekken met wilde dieren zijn in Nederland natuurlijk enigszins beperkt. Daarom heeft Kamera Expres een workshop dierentuinfotografie georganiseerd. Uitleggend fotograaf zal zijn Rob Doolaard die op Zaterdag  24 maart Diergaarde Blijdorp in Rotterdam zal aandoen om de tips en tricks te delen voor de mooiste dierentuinfoto's. Mocht je niet kunnen, op 6 mei staat hij er nog een keer en op 19 mei geeft hij dezelfde workshop in Wildlands Adventure ZOO in Emmen.

Wildlifefotograaf Marco de Paauw geeft op 9 maart een natuur/wildlifeworkshop in de Biesbosch. Je leert hier zo op een persoonlijke en ontspannen manier de flora en fauna zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Lezing over dierenfotografie

Voor wat verdieping over dierenfotografie kun je terecht bij een lezing van Gustav Kiburg. Deze Sony-ambassadeur zal tijdens zijn lezing vertellen over hoe hij te werk gaat bij zijn dierenfotografie en welke technieken hij gebruikt.

Tips, tricks en locaties

Mocht je geïnteresseerd zijn om met dierenfotografie te beginnen, dan kan je op de website van Kamera Express terecht voor leesvoer. Zo hebben ze een gedetailleerd overzicht gemaakt van de beste locaties in Nederland om wild te fotograferen en vertellen ze welke dieren er precies op die locaties leven.

Omdat dieren niet de makkelijkste onderwerpen zijn om te fotograferen kan je hier tips & tricks vinden om mee aan de slag te gaan.

Kijk hier voor meer informatie.

afbeelding van Itam van Teeseling

Itam van Teeseling | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Itam