Lowepro Urban Reporter 150, 250 en 350

Redactie DIGIFO... 1257 0
Degreef & Partner, importeur van accessoires voor consumentenelektronica voegt de Urban Reporter-serie voor spiegelreflexcamera’s toe aan haar assortiment. De serie, bestaande uit drie zeer verfijnd ogende modellen, is hoofdzakelijk vervaardigd uit duurzaam waterafstotend materiaal met een canvasuiterlijk.

Persbericht:

De met leder afgewerkte ritstrekkers en clips maken dat deze collectie chique oogt. Ook zijn deze schoudertassen discreet doordat logo’s slechts zeer klein aanwezig zijn op de tassen en de kleuren onopvallend ogen.

De Urban Reporter serie komt beschikbaar in de modellen 150, 250 en 350. Alle drie de producten bieden een ruim hoofdcompartiment, een prettig formaat voorvak met rits en snelle zijvakken. Het camera-insert in iedere tas is volledig uitneembaar waardoor de tas in een handomdraai getransformeerd kan worden in een zakelijk ogende all-round schoudertas voor dagelijks gebruik. Iedere cameratas uit de serie is verder vooraf bewerkt voor resistentie tegen water en vlekken.

Urban Reporter 150 is geschikt voor een instap spiegelreflexcamera met kitlens aangebracht en één extra lens plus een 10-inch tablet. Ook kleine foto-accessoires en persoonlijke spullen passen in de tas. Ook is de tas geschikt voor compacte systeemcamera’s met enkele lenzen.

Urban Reporter 250 is geschikt voor een spiegelreflexcamera een lens zoals 24-70mm f/2.8 aangebracht, twee à drie extra lenzen (zoals een 70-200mm), een 13-inch laptop, kleine foto-accessoires en persoonlijke spullen.

Urban Reporter 350 biedt ruim een professionele spiegelreflexcamera met grip en aangebrachte 70-200mm f/2.8, twee a drie extra lenzen, een 15-inch laptop, foto-accessoires en persoonlijke spullen.

De Urban Reporter-serie van Lowepro wordt begin oktober verwacht. Urban Reporter 150, 250 en 350 kosten respectievelijk €179, €199 en €229.

Lowepro

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie