Live controle over je dslr met CamRanger

Live controle over je dslr met CamRanger

Redactie DIGIFO... 3257 0
Met de CamRanger maak je foto's, zie je de live view, kan je de camera instellingen wijzigen, maak je timelapse en HDR-opnamen en macro- en focus stacking-opnamen vanaf je iPad, iPhone of iPod touch. Apps voor Android en Windows volgen later.

Advertorial

Met de CamRanger zie je de live view van je camera en maak je gelijk opnamen. Je kunt de foto's vervolgens in volledige resolutie in jpg of Canon Raw bekijken op je iPad, iPhone of iPod touch. Dat maakt de CamRanger een mooie oplossing om draadloos tethered te schieten. Ook kun je met de CamRanger draadloos films opnemen. Tijdens het filmen is er met veel Nikon en Canon camera's touch focus mogelijk.

Camera instellingen wijzigen

Met de CamRanger wijzig je draadloos de instellingen voor diafragma, sluitertijd,  iso-waarde, witbalans, drive-mode, autofocus, lichtmeting, opnameformaat, belichtingscompensatie en bracketing.

Timelapse en HDR

De CamRanger regelt timelapse-opnamen en HDR-opnamen. Je hoeft bij timelapse opnamen zelfs je iPad of iPhone niet ingeschakeld te laten nadat je alles hebt ingesteld.

Camranger

Macro en focus-stacking

Met de CamRanger kun je eenvoudig fotograferen op plaatsen waar het lastig is om zelf door de zoeker of op het scherm van de camera te kijken. Bijvoorbeeld bij macrofotografie en extreme c lose-ups. Je krijgt precieze controle over de focus en het resultaat zie je direct op het scherm. Voor extra scherptediepte kun je gebruikmaken van de automatische focus-stacking.

Software voor iOS is momenteel beschikbaar. Versies voor Windows en Android zijn in ontwikkeling en zullen met dezelfde hardware werken. Kijk hier of jouw camera ook wordt ondersteund.

De CamRanger is bij CameraTools.nl direct uit voorraad leverbaar voor 329 euro.

CamRanger

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie