Fujifilm ambassadeur Martin Hogeboom aan het woord

Lezing over het maken van locatieportretten

Remco Stunnenberg 377 0
Het maken van een goed locatieportret is geen sinecure. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de mensen voor jouw camera en hoe creëer je het mooiste licht? Tijdens een lezing op 13 oktober bij CameraNU.nl gaat fulltime beroepsfotograaf en fujifilm ambassadeur Martin Hogeboom dieper in op deze en andere kwesties.

Tijdens deze lezing vertelt Martin over zowel zijn commerciële als zijn vrije werk en dan met name over het fotograferen van mensen op locatie. Martin: 'Ik hoop je te inspireren door een flink aantal beelden te laten zien en met de verhalen achter de foto’s. En uiteraard komt er ook techniek aan bod; fotograferen met het Fujifilm X camerasysteem en werken met verlichting op locatie met zowel aanwezig licht, flitslicht als continulicht.'

Uiteraard is er tijdens deze gratis lezing ook alle ruimte om vragen te stellen. De lezing begint om 9:15 uur en duurt tot en met 11:15 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Je kunt je aanmelden via deze link.

Meer weten over Martin en zijn werkwijze? In DIGIFOTO Pro 4.2018 staat een uitgebreid interview met Martin. Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland). 

Foto's © Martin Hogeboom

Lees ook: Binnenkort verkrijgbaar: DIGIFOTO Pro 4.2018

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco