Leren van Scott Kelby in Het grote landschapsfotografieboek

Christel de Wolff 4284 0
In dit boek leert professioneel fotograaf en bekroond auteur Scott Kelby je hoe je adembenemende landschapsfoto’s maakt en bewerkt.

Heb je er ooit van gedroomd om zulke ongelooflijke landschapsfoto’s te maken dat je vrienden en familie zeggen: ‘Wacht eens even, heb jij die foto gemaakt?! Echt waar?’. Je hebt geluk. Scott Kelby laat al zijn geheimen en beproefde technieken zien, terwijl hij alles bespreekt, van essentiële uitrusting en camera-instellingen tot de technieken die je nodig hebt om indrukwekkende landschapsfoto’s te maken. Van schitterende landschappen bij zonsopgang tot het vastleggen van snelstromende beekjes en watervallen en van het fotograferen van de nachtelijke hemel of de melkweg tot het maken van weidse panorama’s, Scott laat het allemaal zien.

Scott Kelby - Het grote landschapsfotografieboek

Naast vele andere onderwerpen laat Scott Kelby je onder andere het volgende zien:

  • de geheimen om superscherpe, frisse beelden te krijgen (zonder een nieuwe lens te hoeven kopen);
  • welke uitrusting je echt nodig hebt, welke spullen je beter thuis kunt laten, welke accessoires het beste werken en een heleboel geweldige tips die je niet alleen helpen om betere foto’s te maken, maar die het hele proces van fotograferen nog leuker maken.
  • hoe je prachtige high-dynamic-rangefoto’s, indrukwekkende panorama’s en zelfs HDR-panorama’s maakt en hoe je ze professioneel nabewerkt;
  • wat de juiste camera-instellingen zijn voor landschapsfotografie en waarom (en welke je beter kunt vermijden);
  • waar je je camera op moet scherpstellen om van voorgrond tot achtergrond haarscherpe foto’s te krijgen;
  • hoe je boeiende landschapsfoto’s met lange belichtingstijd maakt;

Je vindt het allemaal in Het grote landschapsfotografieboek van Scott Kelby, van de planning tot de nabewerking (waarbij je je foto’s van doorsnee tot fantastisch maakt). Het beste van alles is dat er slechts één onderwerp per bladzijde is, dus je vindt gelijk alle informatie die je nodig hebt. Zo’n boek over landschapsfotografie was er nog niet eerder!

Leren van Scott Kelby

Wil je ook mooiere landschapsfoto’s maken? Scan de QR-code of bestel Het grote landschapsfotografieboek via scottkelby.nl.

Adviesprijs €34,99
ISBN 9789463560962

Tags: Scott Kelby, landschapsfotografie

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel