Leica introduceert sneeuwwitte editie M10-P

Christel de Wolff 821 0
Als er één cameramerk opvalt in stijlvol design dan is het wel Leica. En ook nu stelt de modebewuste camerafabrikant niet teleur met de introductie van de Leica M10-P White.
De Leica M10-P White is uitgevoerd in prachtig wit en wordt geleverd als set met een zilver verchroomde versie van het Summilux-M 50mm f/1.4 ASPH-objectief. De gravures op het objectief zijn ook in het wit, zodat deze overeenkomen met die op de camera. Een wit lederen riem met het Leica reliëf en een wit lederen etui voor het objectief maken de set compleet. Deze set is beperkt verkrijgbaar in een wereldwijde gelimiteerde oplage van slechts 350 exemplaren. Alle Leica M10-P White camera’s hebben een uniek serienummer.

Specificaties Leica M10-P White

Aan de binnenkant van de Leica M10-P White is er niets veranderd. De camera beschikt over dezelfde specificaties as de standaard modellen. De Leica M10-P is bijzonder discreet en richt zich op de essentiële camerafuncties. Hierdoor is de camera de belichaming van de essentie van M-Filosofie. De sluiter van de M10-P is vrijwel geluidloos en is de stilste sluiter van alle Leica M-camera’s ooit gemaakt. Het discrete geluid van de bijna onhoorbare sluiter maakt van deze camera het ideale gereedschap voor het maken van authentieke foto’s vanuit het hart van het leven zelf. Het bedieningsconcept van de Leica M10-P voldoet aan alle verwachtingen van veeleisende fotografen van hun Leica-M verwachten, en volgt in de voetstappen van alle voorgaande Leica-M camera’s.

De Leica M10-P White zal zeer binnenkort te koop zijn bij de Leica Store Amsterdam en Leica Store Lisse.
 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel