Polaroid Now in een nieuw jasje

De Polaroid Now nu beschikbaar in nieuwe trendy kleuren!

Redactie 593 0
De populaire direct-klaar camera Polaroid Now is nu beschikbaar in een aantal nieuwe trendy kleuren. Deze nieuwe kleuren passen helemaal in de trend van vandaag namelijk: Mint, Pink en Black & White.

Naast deze nieuwe Polaroid Now camera's is direct een nieuwe limited edition film de Polaroid i-Type Spectrum Edition geïntroduceerd. Deze nieuwe film geeft de gebruiker een regenboog aan kleuren en een schat aan nieuwe creatieve mogelijkheden. Point. Shoot. Keep Forever.

De Polaroid Now camera 

De Polaroid Now camera omarmt modern ronde, vloeiende lijnen die zorgen voor een duidelijk andere look & feel van de camera en waardoor gebruikers deze nog makkelijker kunnen vasthouden en gebruiken. Deze analoge direct-klaar camera heeft alles wat je nodig hebt om elk levensmoment te vangen in een originele Polaroid foto. De Polaroid Now camera met autofocus maakt het extra eenvoudig om momenten vast te leggen zoals je ze ziet, zodat je ze voor altijd kunt herbeleven in scherpe, levendige kleuren. Kader twee momenten in één met de dubbele belichting optie, of zet jezelf in beeld met een zelfontspanner, zodat iedereen eruit ziet zoals hij of zij er uit zou moeten zien.

Lees ook ons artikel over een man die een digitale camera in een vintage Polaroid SX-70 bouwt.

Een ander opvallend kenmerk van de Polaroid Now camera is de nauwkeurige flitser die rekening houdt met de lichtomstandigheden voor betere resultaten in situaties met weinig licht. De Polaroid Now kent ook een lange levensduur van de accu, want met één volle acculading kunnen maar liefst 15 films achter elkaar geschoten worden. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de perfecte Polaroid foto te maken. Hierdoor is de Polaroid Now zonder meer de perfecte accessoire voor elk avontuur. Ongeacht het niveau van je fotografische vaardigheden. De Polaroid Now werkt met zowel Polaroid i-Type als Polaroid 600 film voor die klassiek Polaroid direct-klaar foto. Afhankelijk van de creatieve voorkeur zijn deze films verkrijgbaar in onder andere kleur, zwart-wit of een scale aan andere uitvoeringen voorzien van creatieve kaders.

Beschikbaarheid en prijs Polaroid Now

De nieuwe kleuren Polaroid Now cameras zijn per direct beschikbaar en de adviesprijs bedraagt € 129,99. 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie