Laat je inspireren in de Kunsthal

Redactie DIGIFOTO Pro 797
De voorjaarsvakantie is begonnen: de tijd waarin we voor het eerst kunnen genieten van heerlijk weer. Een perfect moment om er even tussenuit te gaan en je te laten inspireren in de Kunsthal.

Sciencefiction

Zin om jezelf eens onder te dompelen in een inspirerende omgeving? Ga dan in de meivakantie naar de Kunsthal. Stap in de fascinerende wereld van sciencefiction, maak je eigen Picasso kunstwerk in de ‘Picasso Studio’ en ontwerp je robot in het KunsthalLAB. En vanwege de verwachte belangstelling is de Kunsthal in de meivakantie extra geopend op maandag 22 april (tweede paasdag) vanaf 11.00 uur en maandag 29 april vanaf 10.00 uur. Op Zaterdag 27 april (Koningsdag) is de Kunsthal overigens gesloten.

Datum: 20 april t/m 5 mei

Paasbrunch

Het is Pasen, dus uiteraard ook tijd voor een Paasbrunch. Je geniet op beide paasdagen tussen 11.00 tot 15.00 uur n het Kunsthalcafé van een overheerlijke Paasbrunch. Je hebt eveneens de mogelijkheid je brunch te combineren met een bezoek aan de tentoonstelling 'Science Fiction: A Journey into the Unknown' mét het dino-ei uit Jurassic Park!

Datum: Zondag 21 en maandag 22 april

Tomáš Libertíny: ‘Eternity’

Vanaf dinsdag 7 mei krijgen de bijenvolken die sinds najaar 2014 het dak van de Kunsthal bewonen, een extra bijzondere taak. Zij gaan meewerken aan het nieuwste kunstwerk van Tomáš Libertíny: ‘Eternity’. Met behulp van de bijenkoningin lokt de kunstenaar het bijenvolk in een door hem vervaardigd geraamte en laat de circa 40.000 bijen vervolgens hun gang gaan.

Datum: 7 mei t/m 31 mei

Meimaand bijmaand

De Kunsthal staat in mei in het teken van de bij. Er worden in samenwerking met Odin activiteiten georganiseerd, waaronder een bezoek met een imker aan de bijen op het Kunsthaldak. Er wonen twee bijenvolken op het dak van de Kunsthal om voor de bestuiving van de omringende flora in het Museumpark te zorgen.

Datum: Elke zondag in mei

Oproep Summerschool 2019

De All you can Art Summerschool is terug van 23 juli t/m 25 augustus 2019! Ken jij een creatieveling met ambitie of ben je zelf creatief, eigenzinnig en op zoek naar een artistieke uitdaging in de zomer? Zorg dan dat je je aanmeldt!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie