Jouw werk op juiste wijze importeren op Instagram

Laat Instagram jouw foto's niet verpesten

Remco Stunnenberg 1488 1
Instagram is razend populair onder fotografen. Sterker, voor veel fotografen is Instagram inmiddels het belangrijkste platform voor het delen van hun werk. Maar wanneer je jouw beelden op verkeerde wijze “behandeld” kan instagram jouw met zorg gemaakte werk lelijk verpesten.

Het is daarom van groot belang om jouw werk op juiste wijze te importeren op Instagram. Maar wat is de juiste wijze? Bekijk het in de bijgevoegde video. Hierin legt Becki Peckham je in iets meer dan twee minuten uit wat de beste manier is om jouw foto's op goede wijze op Instagram te plaatsen.

Instagram: Voornaamste sleutel tot succes

De voornaamste sleutel tot succes (lees: een scherp beeld) is om je foto vooraf zelf bij te snijden/en of te vergoten/verkleinen. Laat Instagram dat niet voor je doen, is een belangrijke tip van Becki.

Instagram: Stap twee

De tweede stap heeft betrekking op de maximale grootte die het sociale mediaplatform toestaat. Zorg ervoor dat jouw beeld niet groter is dan die maximale grootte.

Heel eenvoudig

Wanneer je eenmaal weet hoe het werkt is het heel eenvoudig om jouw foto op de juiste wijze en met behoud van kwaliteit op Instagram te plaatsen. Bijgevoegde video is dan ook een absolute aanrader. In iets meer dan twee minuten ben je helemaal bij.

Lees ook: Als professioneel fotograaf is goede marketing noodzakelijk

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco

afbeelding van rickgeo_145219

Ga weg bij Instagram t's gewoon reclame app.