Kijken: fotograaf doet fotoshoot met kat

Fenna Kiebert 1611

Fotograaf Josell Mariano moest een avondje op de kat van een vriend passen. Dat wilde hij graag doen en bedacht er iets heel leuks bij.

Veel mensen houden van het fotograferen van dieren, vooral van hun huisdieren. Acteur en fotograaf Josell Mariano denkt hier net zo over. Toen hij werd gevraagd om voor Jade, de kat van zijn vriend, te zorgen, zei hij ook gelijk ja en besloot Josell Mariano een beetje overdreven en ‘extra’ te gaan. Hij heeft een hele studioshoot gehouden met Jade, die nu zelfs te bewonderen is op haar eigen Instagrampagina, die Josell óók aangemaakt heeft. 

Fotoshoot in 80s stijl

Met een full-on fotoshoot, wilde Josell Mariano een 80s stijl portret sessie recreëren. Ja, met een kat inderdaad. Josell deelde zijn idee en foto’s en kreeg toen een reactie van een gebruiker op Reddit, genaamd The_Phantom_Fap. Hij vond dat Josell niet genoeg lasers had gebruikt om zich echt te kwalificeren als een geslaagde fotoshoot uit de jaren 80. Dus, Josell besloot er nog wat aan toe te voegen.

Bekijk hieronder en op de Instagram pagina de resultaten, die zowel hilarisch als verbazingwekkend zijn.

En mocht jij binnenkort op het huisdier van een vriend of vriendin moeten passen, dan weet je in ieder geval wat je kunt gaan doen, of je nou fotograaf bent of niet! 

Bron beelden: Instagram Jade (@heyjadebutt)

 

afbeelding van Fenna Kiebert

Fenna Kiebert | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fenna