Kamera Express verovert het noorden van Nederland!

Redactie DIGIFO... 1057 0
Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland. Dit begon meer dan twintig jaar geleden vanuit de garagebox van oprichter Peter Merceij, waar hij de kleinste fotowinkel van Nederland runde. Dat is in 2017 wel anders: op dit moment zijn er twaalf fysieke winkels in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Antwerpen.

Maar hier blijft het niet bij. Kamera Express is volop in ontwikkeling en breidt wederom verder uit. Binnenkort is deze foto- en videospecialist ook te vinden in het noorden van Nederland. Er wordt een nieuwe superstore geopend in de hoofdstad van Friesland: Leeuwarden. Voor deze winkel wordt nog een enthousiaste en gedreven bedrijfsleider/ assistent bedrijfsleider gezocht. Ook zijn er vacatures voor fulltime en parttime verkopers en weekendkrachten met een passie voor fotografie. Kijk hier voor de actuele vacatures van Kamera Express.

Experience center

Naast de uitbreiding in het noorden van het land verwacht Kamera Express nog meer superstores te openen. Kamera Express is tevens druk bezig met de ontwikkeling van het grootste foto- en video experience center ter wereld. Dit experience centre van maar liefst 7.500 vierkante meter groot zal gerealiseerd worden in Capelle aan den IJssel en wordt een trekpleister voor foto- en videoliefhebbers uit binnen en buitenland. Er komen o.a. diverse studio’s, een amfitheater met 200 plaatsen en een ruimte waar met drones gevlogen kan worden. Ook zullen er diverse workshops en lezingen gegeven worden door professionele fotografen. Het Kamera Express experience center is niet alleen bedoeld is voor vak- en hobbyfotografen, maar voor iedereen die wil leren over foto- en videografie. De opening van het experience center staat gepland in de tweede helft van 2017.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie