Kamera Express

Kamera Express inruilweken

Christel de Wolff 1010 0
De Kamera Express Inruilweken zijn van start gegaan! Je uitgelezen kans om je oude apparatuur met veel voordeel in te ruilen.
Is je huidige apparatuur toe aan vernieuwing of ben je toe aan een upgrade? Mis de Inruilweken van Kamera Express dan niet!

Kamera Express inruilweken

Bij Kamera Express is het mogelijk om je huidige apparatuur in te ruilen bij een aankoop. Met het inruilbedrag krijg je een behoorlijke korting op je nieuwe apparatuur. Er is nog meer goed nieuws! De Kamera Express inruilweken zijn van start gegaan. Editie: Voorjaarsschoonmaak. De actie loopt van 17 tot en met 30 april 2019.

Heb je thuis nog oude objectieven, camera’s, statieven, tassen of andere accessoires liggen die nog in prima staat zijn? Dan is nú het moment om ze in te ruilen en te profiteren van een groot inruilvoordeel. Dan kun je daarna lekker met nieuwe apparatuur naar buiten om foto’s te maken en ben je optimaal voorbereid bij jouw eerstvolgende vakantie. Je kunt je melden bij één van de 21 winkels van Kamera Express in Nederland en België. Er zit altijd wel een winkel bij je in de buurt. Daar kun je door Kamera Express-experts een vrijblijvende taxatie uit laten voeren. Dit gebeurt ter plekke, gebaseerd op o.a. de staat van je apparatuur en de meegeleverde accessoires. Wanneer er een overeenkomst wordt bereikt dan kun je direct profiteren van een aantrekkelijke korting.

Wil je voordat je naar de winkels komt per e-mail een prijsindicatie aanvragen van je inruilapparatuur? Dat kan! Stuur een e-mail naar inruilen@kamera-express.nl met hierin de benodigde gegevens en Kamera Express stuurt je een indicatie van de huidige inruilwaarde van je oude apparatuur. Vermeld je naam en telefoonnummer, de omschrijving van de door jou in te ruilen producten, de producten die je aan wil schaffen en de winkel waar je de inruil zou willen doen.  

Vergeet de rompslomp van het verkopen van je tweedehands apparatuur met lage biedingen en lastige afspraken. Ga voor de directe aanpak bij Kamera Express en ruil direct in voor een nieuw exemplaar.

Wat gebeurt er met de ingeruilde apparatuur?

Kamera Express is één van de grootste aanbieders van occasions, outlet- en demomodellen. Nadat een camera, objectief of accessoire wordt ingeleverd komt deze terecht op de occasionafdeling. Daar zal één van de occasionspecialisten het product controleren op functionaliteit en esthetica. Er wordt onder andere gekeken naar slijtsporen, werking, het aantal sluiterbewegingen van de camera, diafragma en autofocus. Na een grondige check wordt alles schoongemaakt en is het product klaar voor een nieuwe eigenaar.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel