Inruilen voor korting bij CameraNU.nl

Redactie DIGIFO... 1074 0
Je denkt erover om een camera of een nieuw objectief te kopen. Een mooie korting voor het inruilen van je oude camera of lens is dan mooi meegenomen. Daarom zijn tot het eind van de maand de inruilweken bij CameraNU.nl.

Als je een Sony A9, een Canon EOS 5D Mark IV, een Nikon D500 of een lichtsterk objectief wilt kopen, kan dat een behoorlijk prijzige aangelegenheid zijn. CameraNU.nl organiseert daarom van 16 tot en met 29 oktober de inruilweken waarbij je zowel online als in de winkel je apparatuur voordelig kunt inruilen.

Inruilweken

Speciaal voor de overstappers

CameraNU.nl speelt met deze actie speciaal in op overstappers. Of het nu om een upgrade of een echte merk-overstap gaat: zo'n voordeeltje is mooi meegenomen. Afhankelijk van het aan te schaffen nieuwe artikel kan de korting flink oplopen en dat maakt het extra-voordelig om juist nu je oude apparatuur in te leveren. Kijk op de speciale actiepagina voor de voorwaarden van deze actie.

Als je besluit over te stappen in deze actieperiode kan het nog voordelige voor je uitpakken als je dit combineert met enkele lopende acties van grote merken als Canon, Nikon, Sony en Fujifilm.

Kijk voor meer informatie op de website van CameraNU.nl.

CamerNu.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie