Wie zit er juist?

Justin Bieber aangeklaagd door aangereden paparazzi fotograaf

Siem van Woerkom 586 0
Een paparazzi die 2 jaar geleden door de popster in zijn jeep was aangereden claimt nu pas een zaak.

Ongeluk Justin Bieber

In 2017 had popster Justin Bieber een paparazzi fotograaf aangereden met zijn jeep. William Wilson, de fotograaf in kwestie, stond te wachten buiten een parkeergarage waar de artiest binnen zou zijn. Toen Bieber zijn jeep uit de garage reed kon hij niet goed over het dashboard zien en raakte de fotograaf die op het trottoir stond te wachten. 

Op het moment zelf was het eigenlijk een storm in een glas water. De fotograaf had zijn been bezeerd maar er was uiteindelijk verder niet echt iets aan de hand. Wat er daarna gebeurde was welk opmerkelijk te noemen, en levert online een aardige discussie op.

2 jaar later pas een claim

We spoelen door naar april 2019 en de fotograaf heeft er ineens toch voor gekozen om een aanklacht in te dienen. William Wilson klaag de popster aan voor het ongeval, en geeft aan emotionele schade, blijvend letsel en stress te hebben onvervonden na het ongeluk. 

Apart dat er zo laat pas een legale stap wordt ondernomen vanuit de fotograaf. Zeker nadat we enkele quotes teruglezen uit het originele artikel plus een post die de fotograaf op social media had geplaats. 'Ik ben okay iedereen! Ik ben inderdaad 1 uur voor mijn verjaardag aangereden.. Door Justin Bieber! een aparte avond dus haha. Hij is verder een aardige jongen, ik denk dat de truck gewoon iets te groot was voor Justin. Nu in het ziekenhuis en zo wat rontgefoto's laten maken.'

Het is belangrijk om te melden dat Bieber volledig vrijgesproken was door politie, aangezien er zoveel paparazzi aanwezig was met flitsers was hun mening namelijk dat de popster verblind kon zijn. Wie vind jij dat er juist zit? Geloof je dat iemand 2 jaar later pas last krijgt van een zeer klein ongeluk? 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem